Home SEMBANG SANTAI Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

83
81
SHARE

Contest SEO Eridy-Buat pertama kali FA beranikan diri  join “Contest SEO Eridy” ni.Walaupun baru setahun jagung dalam dunia blogging ni,apa salahnya kalau kita mencuba nasib kan?Alhamdulillah,sejak FA berada dalam platform wordpress,FA banyak belajar mengenai apa itu SEO,kepentingan SEO dan kesan penggunaan SEO dalam berblogging ni.Lagi menyenangkan kerja FA bila wordpress dah ada plugin All In One SEO Pack.Isi tempat kosong,lepas tu siap.

“Contest SEO Eridy”  ini betul-betul menarik minat FA untuk bersaing secara sihat dengan blogger-blogger lain.Setiap pertandingan semua nak menang kan?FA pun macam tu jugak.Dengan harapan dan skill SEO yang  FA ada ni,FA nak cuba nasib.Manalah tahu ada rezeki lebih,boleh menang kan?

Contest SEO Eridy di Blog Eridy?

Mula-mula FA tengok blog Eridy ni,teragak-agak jugak nak join “Contest SEO Eridy” ni.Lepas dah selongkar semua isi blog dia,baru la FA faham yang blog beliau masih baru.Yelah,takut jugak nanti dah penat-penat taip entri,tiba-tiba penganjur senyap.Jadi kes sponsor lari pulak nanti..hehehe..Blog Eridy ni perlukan lebih banyak  ‘touch-up’ sebenarnya yang mampu menarik pembaca untuk singgah.Biar simple tapi manis dipandang.

Contest SEO Eridy menawarkan Hadiah Lumayan??

Hadiah Contest SEO Eridy lumayan jugak FA tengok.Kalau menang,bolehla buat duit simpanan.Sikit-sikit,lama-lama jadi bukit.Korang pun boleh join.Cuba nasib,cuba asah skill yang ada tu.Belum cuba belum tahu kan?

“Contest SEO Eridy” menawarkan hadiah berupa:

Tempat Pertama:RM200 x 1

Tempat Kedua:RM100 x 1

Tempat Ketiga:RM80 x 1

Saguhati:RM20 x 6

Bolehlah mencuba nasib.Tak rugi pun kalau cuba kan.Asah segala bakat yang ada tu.InsyaAllah,ada rezeki korang boleh menang kan.Tak kisah blogger otai ke tidak,join sahaja.Yang membezakan ilmu dan usaha yang korang ada tu.

Terima kasih Eridy Dot Com atas penganjuran contest SEO Eridy ini.InsyaAllah,semoga blog anda terus maju dan memberi manfaat kepada semua pembaca.Yang penting,betulkan niat dalam berblogging :)

Contest SEO Eridy masih dibuka!

Bagi yang nak join,masih sempat untuk korang join,singgah di Blog Eridy untuk maklumat lanjut.

Tarikh Pendaftaran:bermula hari ini-11 Disember 2013

Tarikh Contest bermula:12-31 Disember 2013

Sebenarnya FA keliru dengan penerangan di Blog Eridy.Ada yang masih tidak jelas dari segi tarikh penyertaan tu.Macam membingungkan je.Mohon penganjur perbetulkan dan beri penerangan yang lebih tepat dan jelas.

..hidup atas dunia biarlah penuh besederhana..jangan ada hasad dengki..sama-sama audit diri kita..

81 COMMENTS

  1. Saudari Farisya pun ada join jugak. Boleh ke kita menang ni…berlawan dgn yg otai2. Apapun kita telah mencubakan? Tak salah mencuba…boleh test teknik SEO yg ada pada blog kita?. Semoga berjaya..

  2. Tak tahan tengok semakin ramai orang dah join contest ini. Dalam keadaan merangkak saya berusaha juga nak join contest ini… hikhikhik.. ;)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here