KECANTIKAN

Jana Pendapatan Dengan Aqua International

Nov 20, 2013
Jana Pendapatan Dengan Aqua International

Assalamualaikum.

Entri ni sesuai dibaca untuk mereka yang berkeinginan buat duit dengan bisnes online.Kalau korang tak ada niat nak maju dalam hidup dengan perniagaan,tak perlu sambung baca.Banyak cara yang korang boleh buat duit dengan bisnes online selain blog.Bagi mereka yang tercari-cari bisnes online produk kecantikan,FA syorkan korang mencuba peluang perniagaan bersama Aqua International Malaysia.

Latar Belakang Β Aqua International

Aqua InternationalΒ merupakan syarikat bertaraf antarabangsa yang sangat beriltizam untuk menghasilkan usahawan dalam industri kecantikan.Kini Aqua International mencari mereka yang berkeinginan menjana keuntungan sehingga 5 angka sebulan dengan menyertai program bimbingan Agen Aqua International.

Program bimbingan Agen Aqua International ditubuhkan selari dengan matlamat kerajaan untuk memperkasakan ekonomi masyarakat terutamanya yang memerlukan pendapatan tambahan.Peluang perniagaan ini terbuka kepada:

1.Usahawan dan Usahanita

2.Suri Rumahtangga

3.Pekerja Kerajaan & Swasta

4.Pelajar Kolej & Universiti

5.Pesara

6.Dan Sesiapa Sahaja Yang Berminat

Keistimewaan Agen Aqua International

1) PRODUK

> Produk Eksklusif & Bertaraf Antarabangsa
> Mempunyai Halal, GMP & KKM
> Permintaan Tinggi Dalam Niche Paling Popular
> Pembelian Berulang
> Harga Mampu Milik Berbanding Pesaing

Jana Pendapatan Dengan Aqua International

Jana Pendapatan Dengan Aqua International

Jana Pendapatan Dengan Aqua International

Jana Pendapatan Dengan Aqua International

 

2) INSENTIF

> Top Agen Bulanan
> Top Agen Tahunan
> Dan Lain-lain Insentif

3) BIMBINGAN NIAGA

> Kelas Online & Offline (FB Ads, Closing, Follow Up dll.)
> FB Group Khas (Tanya Tanpa Had)
> Bahan-bahan Promosi (Video, Gambar & Teks)
> Pertanyaan Tanpa Had
> Personal Coaching
> Dan Lain-lain

Bagaimana cara ingin menjadi agen?

Korang boleh mengajukan sebarang pertanyaan dan pendaftaran melalui cara berikut:

Facebook:Inbox mereka DISINI

Website:Daftar DISINI

Whatsapp:Pegawai Pengurusan Agen ,En Fizo :012- 639 1612

 

 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Fiza Rahman Nov 20, 2013 at 11:19 AM

    Macam2 produk yg boleh menjana pendapatan sampingan skang ni. Nak dgn tak jer. Usaha kena lebih.

  • Reply Cik Lyeen Nov 20, 2013 at 12:40 PM

    mcm best je..tp lyeen ni jrang on9 skrg..erm…:)

  • Leave a Reply