SEMBANG SANTAI

Review:Penangan games Candy Crush Saga

Jun 18, 2013


tiap kali bukak fb mesti ada invitation dari kawan ajak main game Candy Crush Saga.sampai FA naik jemu..last-last memang tak main pun game ni..bukak je notification,memang tak klik pun la..huhu

jadi tetiba datang idea nak buat review tentang games.nak tahu apa la yang best sangat tentang games ni.
selepas FA ‘interview’ kakak FA yang kebetulan tengah main game tuh,barulah FA tahu apa yang best sangat tentang games ni.Games dia cakap buat orang jadi addicted.Habis satu level,nak sambung level lain lagi.memang giler kentang la dia cakap best.Dia cakap games ni ada 200level semuanya.Dalam hati aku ‘mak aih,semua dia taw -,-” ‘

sebenarnya teringin jugak nak main game ni sebenarnya,tapi FA ni jenis suka main game sekerat jalan.haha.habis level 2,malas dah nak sambung..hahaha.so,kesimpulan baik tak payah maen.penangan games ni memang kuat la.sampaikan status di Fb pun masing-masing duk update pasal Candy Crush Saga ni..hahaha..lucu pun ada bila terbaca status macam tu..tapi biarlah,hak masing-masing kan.

tapi satu je pesan FA kat korang,nak main game bleh tapi jangan sampai tinggal yang wajib especially for Muslims ^^,

Oklah.Malam ni nak buat review tentang tempat makan yang FA pergi makan tengahari tadi.
Stay tuned
Wsalam.

ni lah kerja beliau..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply