SEMBANG SANTAI

Tutorial:Blog korang ringan ke berat??

Jan 22, 2013

Assalamualaikum 🙂

haaa…hari nih jom kita timbang berat blog masing2..heheh..korang ingat ikan ayam kat pasar je leh timbang??hahaha…blog kita kena timbang gak weh…kalau berat blog korang,korang kena buang sikit widget2 yang memberatkan blog korang tuh…baru la loading untuk masuk ke blog korang tuh cepat je 🙂
kan2??

jom tekan SINI untuk cek blog korang ! ^,^

dan ini berat blog aku !hehehe..sila jeles!!

okbai! 🙂

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Irwan Alessa Jan 22, 2013 at 11:39 AM

    ohh dia kene ikut yang kb /s kan?? Itu saiz masa nak load yang diambil kira.. bawah 100kb lagi baik 🙂

  • Reply Nieyxzha Hassan Jan 25, 2013 at 2:35 PM

    aritu dah check.. nak check lg sekali la ^^

  • Reply Perling Putih Jan 27, 2013 at 2:33 AM

    Cara ini memang yang paling mudah….

  • Leave a Reply