SEMBANG SANTAI

KHAS UNTUK BLOGGER ! T-SHIRT I AM A BLOGGER !

Jan 11, 2013

Assalamualaikum 🙂

pakcik,makcik,adik,kakak,abang,nenek,datuk,datin meh baca meh…ada menda nak gtaw nii… 🙂
haaa..hari ni FA nak launch satu jualan iaitu jualan :

T-SHIRT I AM A BLOGGER !


haa..menarik je  bunyinnya(perasaan jap -.-”) hehhe..
okai..kalau korang nak taw !
t-shirt nih adalah rekaan FA sendiri taw :)..harap korang suka…bila korang dah beli baju nih,boleh la korang pakai baju ni untuk gathering blogger ke atau pergi jalan2 mana2 pun..heehhehe..then bila ada orang tengok t-shirt nih,,,,

‘eh,dia nih blogger la..’ (famous la kejap uoollsss)

haaa…korang xnak ke macam tuh??hehhehe…t-shirt ni FA reka khas sangat2 untuk blogger macam uoolsss semua…

nih spesifikasi untuk t-shirt nih

*RM 25 SAHAJA termasuk poslaju ! ! !
*KAIN COTTON ROUNDNECK 160gsm.
*BOLEH LETAK URL BLOG SENDIRI 🙂
*TULISAN DI LENGAN- CTH: ‘BLOGGER TERENGGANU'(IKUT NEGERI MASING2)
*PILIHAN:PENDEK/PANJANG
*PILIHAN WARNA HITAM/PUTIH/PINK/BIRU MUDA

HITAM/PINK
HITAM/PUTIH

PINK/HITAM

BIRU MUDA/PINK

PUTIH/HITAM
eh eh eh eh eh ! nak?!
haaa…hehehe..
picit tepon laju2,htr msg ke 0139008715 untuk order ! 🙂
rugi taw lau xbeli ! hehehe 🙂
kbai!

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply rawr monster Jan 11, 2013 at 4:24 PM

    Sis , shue nak order 1 bole tak ?

    • Reply Puteri Insyirah Jan 12, 2013 at 4:46 AM

      boleh diq.bagi nama,alamat,no.tel.alamat url blog,tarikh blog di published ke 0139008715..then sis akan gtaw bila perlu buat payment yer 🙂

  • Reply Mahamahu Jan 11, 2013 at 4:48 PM

    Nice t-shirt lah hehehe best lah..

    • Reply Puteri Insyirah Jan 12, 2013 at 4:47 AM

      jomla order cik MAHAMAHu 🙂 order di 0139008715 yer…

  • Reply aries story Jan 15, 2013 at 1:20 PM

    teringin pulak satu.. kalau order. lambat ke ta dapat baju tu?

    • Reply Farisya Anastasyia Jan 15, 2013 at 1:35 PM

      kalau melebihi 20org yg order,order akn diproceed..law x,harga mahal la utk sehelai..huhu

  • Reply Nurul Ainaa Jan 15, 2013 at 2:41 PM

    cantik juga. macam teringin je hehehehe =)

  • Leave a Reply