Uncategorized

..~~Mungkin ke akan terjadi…?~~

Jul 11, 2011

Kul 4.20 ptg td ak bru sdh ckp tepon dgn umi..Ak nervous nak tepon umi sbb umi mintak no.si ‘N; nih…ntah kenapa…Thats why ak tepon umi…Ak tanya umi kenapa…Umi cakap xdak ape…kami bersembang mcm biasa sampailah umi tanya dia belajar kat mana..Ak gtau la semuanya,,,Umi tanya ak pernah jumpa ke x…Ak ckp la xpernah..Ak takut sgt2…Macam mana kalau umi xberkenan dengan dia…Yela,sbb ak lebih tinggi pelajaran daripada dia..Ak xkisah sgt pasal education dia asalkan agama dan ikhlas,,,Memang la education penting..Tapi ak dahulukan agama dan ikhlas…Education no.3..Lepas je ckp tepon dgn umi…Ak sedih…Ak da mula selesa dengan dia..Ak rasa tenang bila kenal dgn dia…Ak berharap jgk dgn dia…Tapi mungkin ke akan terjadi semua yg ak harapkan tu???Mungkin k??parents ak memilih sedikit..ak xleh nafikan tuh..hurmmm…

Tulah sebab ak fobia dan trauma dengan Cinta dan sayang..Ak takut apa yang ak harapkan xmenjadi kenyataan…

Ak takut nak menyayangi lelaki lagi…
Ya Allah…jika benar dia untukku,dekatkanlah hatinya dengan hatiku…permudahkanlah segala urusan kami..
Kenapa bila aku mula nak merasai kebahagiaan,ada dugaan mengujiku??…..
Sedihnya Ya Tuhan hatiku tika ini…
Aku hanay mampu berserah padaMu Ya Allah…
Berikanlah yang terbaik buat diri ini…amin…..

Wsalam…=(

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply nurulsyazwani binti rosli Jul 11, 2011 at 8:52 PM

    sbr ye ira.. bkan awk je alami semua nih..
    ade lg truk dr awk..
    halangan dr org tua mang kte xdpt nk lari..
    dia nk yg terbaikutk anak2 dia..

  • Reply Nur Amni Insyirah Hussin Jul 12, 2011 at 9:17 AM

    wani,thanx 4 ur support,,,but he said that he will do da best to win my parents heart..I’ALLAH..
    he will fight for me..

  • Reply Anonymous Jul 30, 2011 at 3:40 PM

    bile nak update ni..tetuggu2..hehe

  • Leave a Reply