KECANTIKAN

Produk ESP SHAKLEE Buat Owner Produk Tak Senang Duduk!

Feb 24, 2016

Produk ESP SHAKLEE Buat Owner Produk Tak Senang Duduk!

Selamat pagi!Haihhh hari ni baru sempat nak share cerita panas pasal ESP SHAKLEE ni.Kalau korang baca tajuk atas ni mesti tak sabar kan nak taw?Hurm,dipendekkan cerita,kisah ESP SHAKLEE ni memang tengah viral sekarang.Ramai duk bising-bising pasal ESP sekarang.Saya pun tak reti nak cerita macam mana.

APA ITU ESP SHAKLEE

esp2

Ok sebelum tu,meh saya bagitahu secara ringkas apa itu ESP SHAKLEE ni ye sebelum korang panas telinga nak dengar cerita selanjutnya.

ESP SHAKLEE ialah ENERGIZING SOY PROTEIN merupakan makanan tambahan untuk semua jenis lapisan masyarakat.Baik abang bujang,abang duda,kakak janda,kakak bujang semua boleh ambil okai.Didatangkan dalam bentuk serbuk (powder) dalam botol besar sederhana.Mudah dibawa kemana sahaja dan hanya perlu disimpan pada suhu bilik sahaja.

Apa yang panas pasal ESP SHAKLEE ni pulak?Haaaa tudiaaa!Bab gosip No.1 kan korang.Gosip sangat!

Yang tengah viral sekarang ialah mengenai KELEBIHAN ESP SHAKLEE yang buat orang ramai di luar sana tertanya-tanya betul ke ESP SHAKLEE ni boleh buat macam ni,boleh buat macam tu?Sampaikan ada la seorang dua owner produk di luar sana tak senang duduk bila tahu sebenarnya ramai pengguna SETIA dengan SHAKLEE lagi okai!

KELEBIHAN ESP SHAKLEE

Apa dia kelebihan ESP SHAKLEE ni?

  • Nak KURUS?Cari ESP!
  • Nak skip breakfast?Cari ESP!
  • Nak susu badan melimpah?Cari ESP!
  • Nak gebu-gebas macam Dato Vida?Cari ESP!
  • Nak kenyang tapi masih nak berdiet?Cari ESP!
  • Nak kulit cun macam Mak Iti?Cari ESP!
  • Nak bertenaga macam Tok Dalang?Cari ESP!

Haa pendek kata banyak ESP SHAKLEE ni boleh tolong korang taw!

ESP2

Eh eh lupa nak bagitahu,ESP SHAKLEE ni semua lapisan umur boleh ambil taw.

  • Abang bujang & Abang Duda & Abang yang dah berbini
  • Ibu mengandung
  • Ibu menyusukan anak
  • Kakak bujang & Kakak Janda
  • Adik manis remaja
  • Orang tua yang tiada masalah buah pinggang atau masalah kesihatan kronik.

Nak tekankan sikit pasal Orang tua yang mempunyai masalah buah pinggang tu.Memang TAK BOLEH amik ESP SHAKLEE ni taw!Sebabnya bila korang dah minum ESP SHAKLEE ni,korang perlu minum air yang banyak untuk melarutkan serbuk ESP ni.Orang sakit buah pinggang tak boleh sebab mereka kena kawal air dalam badan mereka.Faham ke FAHAM?

Siapa yang tidak boleh ambil ESP SHAKLEE?

✔Pesakit gout

✔Pesakit buah pinggang

✔Pesakit hypotiroid

✔Bayi bawah 12 bulan

CARA GUNA ESP SHAKLEE?

1.1 sudu besar 3 kali sehari.

2.Bancuh dgn air suam atau sejuk je.jgn panas tau.nanti protein rosak.

3.Elakkan dari mix minuman kafein dan bergas.

Kalau nak pekat boleh ambil 1 sudu besar setengah 2 kali sehari pun boleh.

Pastikan minum air kosong 3 liter sehari atau ikut berat tiap 25kg = 1 liter air. If ada minum kafein , mkn ubt , jamu atau supplement lain gapkan waktu minum 2 jam ye

cara guna ESP SHAKLEE

TESTIMONI BERJAYA ESP SHAKLEE?

ESP SHAKLEE ESP SHAKLEE ESP SHAKLEE ESP SHAKLEE ESP SHAKLEE

ESP SHAKLEE

ESP SHAKLEE

ESP SHAKLEE

Tak leh tempek banyak-banyak sangat testimoni satg korang nak termuntah tengok.Hehe.Kalau nak layan lagi banyak testimoni ESP SHAKLEE,boleh contact sendiri MASTER SHAKLEE di bawah!

Maklumat lanjut:

Facebook:Raihan’s Vita Shop
Blog:Baby Qaireen Shoppe
Instagram: @raihan_shaklee
Whatsapp: 017-254 9388

========================================================================

PROMOSI SET SKINCARE JIMAT SHAKLEE!

SET KECANTIKAN KULIT

Nak cantik secara semulajadi?Boleh mencuba Set Kecantikan Kulit Shaklee!

1. ESP – Membantu menghilangkan parut – Membantu memperbaiki tisu-tisu yg rosak – Mencerahkan kulit

2. SR VITA C PLUS – Membentuk kolagen – Membantu menghilangkan jerawat – Membantu memudarkan parut – Mencerahkan kulit

3.B COMPLEX – Membantu memperbaiki peredaran darah – Membantu mengurangkan stress – B is for beauty

4.VITA E COMPLEX – Melembapkan kulit – Membantu memudarkan parut – Kulit.licin dan sekata Atasi masalah kulit anda!

shaklee

Maklumat lanjut:

Facebook:Raihan’s Vita Shop
Blog:Baby Qaireen Shoppe
Instagram: @raihan_shaklee
Whatsapp: 017-254 9388

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply spa8i Feb 25, 2016 at 1:13 AM

    bagus produk ni, satu produk, banyak manfaatnya..

  • Reply Fyda Noh Feb 29, 2016 at 10:19 AM

    ESP shaklee memang best.. saya pun pengguna ESP Shaklee

  • Reply permohonan upu Mar 5, 2016 at 3:06 PM

    selalu nampak friend di fb and insta promot ESP ni. nampak macam best je

  • Leave a Reply