Home FESYEN Elrah Exclusive X LeeyanaRahman Collection Nak Keluar Baju Couple?

Elrah Exclusive X LeeyanaRahman Collection Nak Keluar Baju Couple?

73
1
SHARE

Elrah Exclusive X LeeyanaRahman Collection Nak Keluar Baju Couple? 

Yes!Yes!Yes! and Yes!

Tak lama lagi,Elrah dan LeeyanaRahman akan bergabung untuk keluarkan koleksi couple letops No.1 Malaysia taw! I pun tak sabar nak tunggu koleksi diorang.Walaupun baru bagi hint-hint ja,hati ni berdebar tak terkata sebab dapat rasa gegaran marketing depa semua mesti cun2 punya lah!

Kalau raya taun lepas,Elrah dah meletop dengan koleksi jubah slimfit lelaki diorang,dan LeeyanaRahman pula dengan koleksi TheFajr diorang baru2 ni.Hurm,yang bakal keluar ni xtaw macam mana.Mesti makin laku keras la macam pisang goreng panas wehhh!

Okai,meh layan teaser sikit-sikit koleksi diorang.Hehe

elrah dan leeyanarahman

elrah dan leeyanarahman

elrah dan leeyanarahman

elrah dan leeyanarahman

elrah dan leeyanarahman

elrah dan leeyanarahman

elrah dan leeyanarahman

elrah dan leeyanarahman

Gambar last yang palin meruntun jiwaaa!!Bergetarrrrr tulang akak tengok..!

Please la Elrah dan LeeyanaRahman.Lekaih keluarkan koleksi meruntun jiwa ni cepat2.Customer akak dah ramai tanya ni.Hehe.Tak taw nak jawab macam mana lagi dah.Hehe.

Hat mana nak bergetar jiwa rusuk tu,Whatsapp 019-3007112 nah?
Admin di 019-3007112 akan tolong sembuhkan getaran rusuk hampa yang nak beli koleksi Elrah dan LeeyanaRahman ni.Hehehe

Ok sekian teaser dari kami yang setia bersama Elrah dan LeeyanaRahman Collection!

Nite!

xoxo

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here