FESYEN

Blouse Perempuan Yang Murah Dan Berkualiti

Apr 24, 2015
blouse perempuan cantik

Blouse Perempuan Yang Murah Dan Berkualiti | Musim gaji mai dah.Mesti ramai yang tengah planning macam-macam dalam kepala kan?Sekarang jugak musim orang duk sibuk nak mencari baju raya.Hehe.Rajin benor sapa yang dah mencari baju raya semua.Saya je yang tak sempat lagi nak mencari.Tahun ni beraya dengan pesakit di hospital.Huhu.Confirm-confirm saya syahdu di pagi raya nanti.Hehe.

Okai,kali ni saya bukan nak kongsi pasal koleksi baju raya perempuan yang cantik 2015 ke apa.Yang tu saya akan kongsi pada artikel akan datang.Hehe.Tapi kali ni saya nak kongsi mengenai Blouse Perempuan Yang Murah Dan Berkualiti dari Scarffeya.Haa..Kalau korang pernah singgah blog saya sebelum ni,mesti korang pernah baca artikel mengenai Baju Perempuan Muslimah Yang Cantik Dari Scarffeya [KLIK] .Selain daripada baju kurung moden dan dress,Scarffeya pun sekarang dah mengeluarkan blouse yang cantik dan berkualiti untuk wanita yang bekerjaya mahupun suri rumah sepenuh masa.Pendek kata semua orang boleh bergaya taw.Hehe.Jom cuci mata tengok koleksi blouse Scarrfeya.Confirm menangis sebab cantik sangat!

Blouse Wafa Scarffeya Penuh Ciri Stylo

blouse perempuan murah scarffeya

blouse perempuan cantik

blouse perempuan

kemeja perempuan cantik

blouse perempuan murah

blouse perempuan murah

blouse perempuan

blouse perempuan murah scarffeya

wafa tops

Selain Wafa Blouse,Scarffeya juga mengeluarkan Wafa Skirt untuk dipadankan dengan Wafa Blouse ni.Tapi kalau korang tak minat menggayakannya dengan skirt,korang boleh padankannya dengan mana-mana palazzo atau jeans.Tetap nampak stylo dan bergaya.

skirt yang cantik dan berkualiti

skirt yang cantik dan berkualiti
skirt yang cantik dan berkualiti

WAFA BLOUSE
PRICE:RM99 EXCLUDE POSTAGE
MATERIAL:ITALIAN SATIN
SAIZ: XS-XL

WAFA SKIRT
PRICE:RM119 EXCLUDE POSTAGE
MATERIAL:ITALIAN SATIN
MORE INFO:SCARFFEYA [KLIK] 

Zeqa Blouse Untuk Si Cantik

Sebenarnya blouse dengan tops ni adalah benda yang sama.Cumanya tops ni orang kata ‘bahasa moden’,blouse pulak ‘bahasa rasmi’.Lebih kurang macam tu lah.Jadi sesiapa yang masih lagi keliru,saya dah tolong selesaikan masalah korang.Hehe.Jadi tak ada lah nanti pergi kedai,tanya dekat tuan kedai, ‘ cik,blouse dan tops ada tak?..’ dua benda tu adalah benda yang sama je.Hehe

Ok tadi dah tengok Wafa Blouse dan Wafa Skirt kan?Sekarang jom cuci mata tengok Zeqa Blouse dari Scarffeya pulak.

BLOUSE PEREMPUAN MURAH

BLOUSE PEREMPUAN DAN MURAH

BLOUSE PEREMPUAN CANTIK

BLOUSE PEREMPUAN

blouse yang cantik dan murah

zeqa blouse

ZEQA BLOUSE
PRICE:RM99 EXCLUDE POSTAGE
MATERIAL:ITALIAN SATIN
SAIZ: XS-XL

Lisa Blouse 2 in 1

Haaa.Yang ni pulak paling best.Lisa Blouse merupakan keluaran paling terkini dari Scarffeya.Saya paling suka yang ni memandangkan kita boleh jadikan Lisa Blouse ni dua dalam satu.Nak pakai dengan selaur boleh,nak pakai dengan kain pun boleh.Macam mana tu?Jom tengok gambar di bawah.

blouse cantik

blouse yang berkualiti tapi murah

blouse cantik dan murah

blouse cantik dan murah

blouse yang berkualiti tapi murah

scarffeya_lisa_tops_champagne (1)

blouse cantik dan murah

blouse cantik dan murah

blouse cantik

 LISA BLOUSE
PRICE:RM 75 EXCLUDED POSTAGE
PROMO PRICE:RM69
MATERIAL:ITALIAN SATIN
SIZE:XS-M

Kenapa Blouse Scarffeya Best?

Tak tahu nak cakap macam mana.Sebabnya korang kena beli dulu dan rasa sendiri macam mana kualiti pakaian dia.Tapi pendek kata,saya suka sangat dengan blouse dari Scarffeya sebab:

  • Blouse Scarffeya TAK JARANG
  • Blouse Scarffeya TAK NIPIS
  • Blouse Scarffeya TAK PERLU LINING
  • Blouse Scarffeya STYLO
  • Blouse Scarffeya SELESA
  • Blouse Scarffeya EKSKLUSIF TAHAP BUTIK DEKAT HOTEL
  • Blouse Scarffeya SANGAT BERKUALITI
  • Blouse Scarffeya POPULAR SANGAT DEKAT FB,INSTA dan BLOG!
  • Blouse Scarffeya BUAT SAYA NAMPAK MATANG

Yes!Thats it.Reason paling last tu sangat suka sebab warna-warna pilihan designer Scarffeya tak pernah buat saya nangis.Kesemua warna-warna dia memang sesuai dengan jiwa seorang remaja dan seorang yang bekerjaya macam saya.Hehe.Remaja la sangat kan..Harusss la uolss.Yakin tu penting okai kalau nak berfashion ni.And last but not least,harga blouse Scarffeya MAMPU MILIK!

blouse kemeja perempuan

AiZV3rDD4Z03H2h4j40eihUMJcPtMVB351AWvt2K9fR1

AoRt0YEtUHpGkSCtjYF9nqx1PJ55_aDq-Jhwc3-SaNCJ

Auo0Qy6C-RFbZyV9N8ZjwdUi3Tlh8zBbuT3yATsOx9Qh

Ain4zQbHpe_54bwhwrY3LcRpkyMPdDMwpYYoYBJ0Bg0V

AnxF48LmLbnuGvSeSDjiblGLhrLadm77c5hrk3FBPvRz

mia ahmad hati perempuan

So?Korang rase nak menangis ke tidak kalau tak dapatkan Blouse dari Scarffeya?Harus nangis taw.Sebab pelakon drama ‘Hati Perempuan’,Mia Ahmad pun pakai blouse dari Scarffeya dalam drama tu.Gojes sangat!Kalau tak percaya,boleh tanya owner Scarffeya sendiri okai.Ni bukan propa semata-mata yer..Hiks.

Dah.Saya malas nak sembang lagi panjang.Kalau korang rasa duit dalam dompet dah memanggil-manggil tu,segeralah pergi borong banyak-banyak dekat butik Scarffeya ye.Hehe.Terpulang samada nak order online atau walk-in dekat butik mereka.Kalau nak guna Waze,korang search ‘Scarffeya Shah Alam’.Okai?  Hee..

scarffeya shah alam

scarrfeya instagram

SCARFFEYA 
Alamat:No.G-35-01,Jalan Serai Wangi L/16L,Alam Avenue,Seksyen 16,Shah Alam (Beside JPJ/Puspakom Padang Jawa)
WhatsApps : +6016 329 8400 (Nama, Alamat, No,Tel, Size, Quantity, Warna)
Office:03 5523 6895 
Website:www.scarffeya.com
Instagram: @scarffeya [KLIK]
Fanpage: Scarffeya [KLIK]

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply auntiekemai Apr 24, 2015 at 3:27 AM

    cantiknya koleksi blouse kat sini. sangat stylo okeh!

  • Leave a Reply to auntiekemai Cancel Reply