Browsing Tag

baju moden

FESYEN

Wafa Tops Scarffeya Jadi Buruan!

Aug 4, 2015
blouse cantik wafa

Wafa Tops Scarffeya Jadi Buruan!| Seriusly,tak tahu apa pulak kehebatan Scarffeya sampai ramai yang demam nak beli koleksi Wafa Tops dari Scarffeya ni.Sampai Whatsapp mereka tak cukup tangan staff nak melayan.Founder depa sendiri pun dah berapa kali demam sebab nak melayan order customer mereka.Keluaran pertama Wafa Tops memang best seller gila.Kali ni mereka keluarkan 2nd batch tetapi didatangkan dengan koleksi warna yang lebih mengancam. Warna apa?Warna pastel dan striking menjadi pilihan Scarffeya untuk Wafa Tops kali ni.Saya sendiri pun dah…

Continue Reading

FESYEN

Blouse Perempuan Yang Murah Dan Berkualiti

Apr 24, 2015
blouse perempuan cantik

Blouse Perempuan Yang Murah Dan BerkualitiΒ | Musim gaji mai dah.Mesti ramai yang tengah planning macam-macam dalam kepala kan?Sekarang jugak musim orang duk sibuk nak mencari baju raya.Hehe.Rajin benor sapa yang dah mencari baju raya semua.Saya je yang tak sempat lagi nak mencari.Tahun ni beraya dengan pesakit di hospital.Huhu.Confirm-confirm saya syahdu di pagi raya nanti.Hehe. Okai,kali ni saya bukan nak kongsi pasal koleksi baju raya perempuan yang cantik 2015 ke apa.Yang tu saya akan kongsi pada artikel akan datang.Hehe.Tapi kali ni…

Continue Reading