Browsing Tag

kurung chiffon

FESYEN

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015

Jun 17, 2015

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015 | Bismillahirrahmanirrahim.Lama ni tak menulis.Nasib baik Allah masih pinjamkan nikmat untuk menulis di blog.Berkongsi cerita yang baik-baik dengan pembaca.Kurang seminggu sahaja lagi nak puasa taw.Persiapan raya dah buat ke?Hehe.Orang cakap baik buat sebelum raya persiapan raya ni.Bulan puasa nanti sibukkan diri dengan buat amal ibadah je dekat Allah. Haa.Jadi mehla dengar cerita kita ni.Kita nak cerita pasalย Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015.Cun melecun sampai buat korang nangis tepi bucu katil sebab tak sempat nak order.Ramai dah…

Continue Reading

FESYEN

Blouse Perempuan Yang Murah Dan Berkualiti

Apr 24, 2015
blouse perempuan cantik

Blouse Perempuan Yang Murah Dan Berkualitiย | Musim gaji mai dah.Mesti ramai yang tengah planning macam-macam dalam kepala kan?Sekarang jugak musim orang duk sibuk nak mencari baju raya.Hehe.Rajin benor sapa yang dah mencari baju raya semua.Saya je yang tak sempat lagi nak mencari.Tahun ni beraya dengan pesakit di hospital.Huhu.Confirm-confirm saya syahdu di pagi raya nanti.Hehe. Okai,kali ni saya bukan nak kongsi pasal koleksi baju raya perempuan yang cantik 2015 ke apa.Yang tu saya akan kongsi pada artikel akan datang.Hehe.Tapi kali ni…

Continue Reading