Browsing Tag

koleksi tudung

FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Mar 22, 2015
shawl yang cantik

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shoppingย tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan di hati.Jimat sikit masa kalau nak keluar.Tak semua shawl instant tu sesuai dengan kita.Perempuan ni kalau bab shopping tudung cerewet sikit.Saya pun macam tu.Susah nak beli sembarangan tudung kalau tak tengok dan rasa depan mata. Jadi…

Continue Reading

FESYEN

Tudung Terbaik Dari Iman Sara

May 13, 2014
shawl murah

Tudung Terbaik Dari Iman Sara | Pada artikel yang lalu,saya ada bercerita mengenai tudung satin yang mudah dibentuk.Dalam memastikan penampilan diri sebagai wanita berhijab bersederhana dan kemas,saya memandang serius aspek-aspek penting dalam pemilihan tudung terbaik.Bukan main hentam keromo sahaja.Alih-alih bila nakย pakai,senget sana senget sini.Perempuan,bila nak bersiap memang lambat.Jadi untuk mengatasi masalah ‘lambat bersiap’ sampaikan si suami tarik muncung,pastikan pemilihan tudung dilakukan dengan betul. Antara aspek-aspek penting dalam pemilihan tudung yang terbaik,saya meneliti aspek berikut: Material-Saya lebih memilih material Viscose,Italian Valentino…

Continue Reading

KECANTIKAN

Ariani Pencetus Fenomena Fesyen Tudung Terbaik

Mar 9, 2014
An Exclusive Preview of Ariani

Ariani Pencetus Fenomena Fesyen Tudung Terbaik | “Ariani” merupakan nama yang tidak asing lagi di kalangan peminat tudung di seluruh Malaysia memandangkan jenama tudung ini sedang pesat berkembang sejak tahun 2008.Baru-baru ini pada 6 Mac 2014,bertempat di Hotel DoubleTree by Hilton, ย telah berlangsungnya Majlis Pertunjukan Fesyen ‘An Exclusive Preview’ dari Galeri Ariani.Alhamdulillah,FA juga berkesempatan untuk menghadiri majlis ย yang penuh gilang-gemilang ini.Oh ya!FA akan kongsi dengan semua pembaca mengenai rentetan peristiwa sepanjang majlis tersebut :) Ariani Penangan Cinta Pandang Pertama Ya.Jujur…

Continue Reading