Browsing Tag

kain tudung yang lembut

FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Mar 22, 2015
shawl yang cantik

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shopping tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan di hati.Jimat sikit masa kalau nak keluar.Tak semua shawl instant tu sesuai dengan kita.Perempuan ni kalau bab shopping tudung cerewet sikit.Saya pun macam tu.Susah nak beli sembarangan tudung kalau tak tengok dan rasa depan mata. Jadi…

Continue Reading

KECANTIKAN

Ariani Pencetus Fenomena Fesyen Tudung Terbaik

Mar 9, 2014
An Exclusive Preview of Ariani

Ariani Pencetus Fenomena Fesyen Tudung Terbaik | “Ariani” merupakan nama yang tidak asing lagi di kalangan peminat tudung di seluruh Malaysia memandangkan jenama tudung ini sedang pesat berkembang sejak tahun 2008.Baru-baru ini pada 6 Mac 2014,bertempat di Hotel DoubleTree by Hilton,  telah berlangsungnya Majlis Pertunjukan Fesyen ‘An Exclusive Preview’ dari Galeri Ariani.Alhamdulillah,FA juga berkesempatan untuk menghadiri majlis  yang penuh gilang-gemilang ini.Oh ya!FA akan kongsi dengan semua pembaca mengenai rentetan peristiwa sepanjang majlis tersebut :) Ariani Penangan Cinta Pandang Pertama Ya.Jujur…

Continue Reading

KECANTIKAN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Feb 20, 2014
Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Dulu sebenanrya dengar tudung satin,FA langsung tak minat.Sebab tudung tu mudah bergerak.Tapi lepas tengok kawan pakai,nampak berkenan pulak.Senang je dibentuk FA tengok.Cuba tengok gambar bawah ni. Sebelum nak beli kena fikir panjang,takut jugak kalau tudung tak menjadi,senang bergerak.Takkan FA 24 jam nak pegang kepala.Kan?Haha.So,cara yang terbaik,survey dulu dengan tukang yang jual tudung tu,elok ke tak kain dia.Jangan main beli je.Kalau dah terbeli,lepas tu tak berkenan sebab kain tak elok la,susah nak bentuk la,mula…

Continue Reading