KECANTIKAN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Feb 20, 2014
Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Dulu sebenanrya dengar tudung satin,FA langsung tak minat.Sebab tudung tu mudah bergerak.Tapi lepas tengok kawan pakai,nampak berkenan pulak.Senang je dibentuk FA tengok.Cuba tengok gambar bawah ni.

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Sebelum nak beli kena fikir panjang,takut jugak kalau tudung tak menjadi,senang bergerak.Takkan FA 24 jam nak pegang kepala.Kan?Haha.So,cara yang terbaik,survey dulu dengan tukang yang jual tudung tu,elok ke tak kain dia.Jangan main beli je.Kalau dah terbeli,lepas tu tak berkenan sebab kain tak elok la,susah nak bentuk la,mula la merungut sorang-sorang.Tapi FA puas hati dan suka giler beli tudung satin dengan kawan FA ni.Memang tak menyesal.Hehe

 

Betul.FA tak tipu.Dan kalau korang beli dengan dia,serius FA cakap yang korang mesti takkan menyesal.Hehe.Material lembut,lepas tu senang pulak nak bentuk.Bukan senang nak cari tudung yang betul-betul ikut citarasa kita.Kan?Tengok gambar ni.

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Haa.Nampak tak?Menjadi kan tudung FA pakai tu?Hehe.Warna dia pun memang FA berkenan sangat-sangat.Match dengan jubah yang FA pakai.Memang banyak lagi pilihan warna lain yang FA yakin korang mesti terliur nak beli.Hehe.Tak percaya?Tengok ni.

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

The Twin Collections

Lawa kan?Nak tengok lagi banyak atau dah rasa nak order,korang kena pergi terjah Fanpage The Twin Collections ni.Tengok details bawah:

Fanpage:The Twin Collections

Instagram:@thetwincollections

ย p/s:Boleh dah ni buat pakai SBB2014 nanti.Hehe.

You Might Also Like

20 Comments

  • Reply Sheila Salim Feb 20, 2014 at 1:05 PM

    Assalamualaikum dik, lawanya tudung satin. baguslah senang dibentuk. akak suka pakai tudung bawal atau syria kalau pergi kerja. nak keluar dating dengan suami baru la merasa pakai shawl. hiewhiew. cantik tau adik pakai tudung pink. berseri muka ~~~

    • Reply Farisya Anastasyia Feb 20, 2014 at 7:25 PM

      wsalam.haaa.hehe,kuat bodek ni.hehe.btw terima kasih Alhamdulillah akak :)

  • Reply raudzah Feb 20, 2014 at 2:04 PM

    Kita pun tak berani nak pakai tudung sati..nanti gerak-gerak..So far guna chiffon..oklah coz senang nak bentuk and tak bergerak-gerak..nway catik tudung satin dia…

    • Reply Farisya Anastasyia Feb 20, 2014 at 7:27 PM

      cuba dulu baru tahu sis.kalau tak nak bagi tudung ni gerak2.letak jarum peniti atas kepala.insyaAllah selesa :)

  • Reply Farid Laham Feb 20, 2014 at 2:11 PM

    wah comel tudung ni hehe..lawa tuan blog ni pkai :)

  • Reply cik nad Feb 20, 2014 at 2:33 PM

    Fuyo…hee :) br rembat 6 shawl…nnt ade rzeki try ni laks

  • Reply Azhafizah Feb 20, 2014 at 3:06 PM

    Cantik! Fiza belum ada keyakinan lagi nak pakai shawl or tudung satin..takut macam licin sangat je..=__=..okay nanti nak tengok jap. :)

  • Reply Aku Penghibur Feb 20, 2014 at 4:09 PM

    wahh molek orangnya pakai tudung nie

  • Reply Denaihati Feb 20, 2014 at 9:40 PM

    tudung satin ni pun senang nak gosok rasanya…

  • Reply Mazni Azmi Aug 26, 2014 at 6:31 PM

    Cantik cikgu farisya pakai tudung satin ni

    Memang senang bentuk ya kain satin ni. ingatkan licin

  • Reply nini Nov 26, 2014 at 11:55 PM

    kite pakai shawl satin..My sis penah beli satin yang agak keras…at first dia tak suka…at da end dia paling suka sebab keras senang bentuk n tak bergerak.hahaha

  • Reply aisya Feb 3, 2015 at 9:18 PM

    Brapa sehelai ni

    • Reply admin Feb 7, 2015 at 9:25 AM

      Awak,boleh contact nombor yang tertera dalama rtikel tu ye :D

  • Reply natrah mohd rosli Apr 26, 2015 at 11:38 AM

    masih available ???

  • Reply sharzehan Jun 8, 2015 at 8:41 PM

    Ehhh!!! Teacher hanim laa….ni blog teacher ke???

  • Leave a Reply