Browsing Tag

shawl murah

FESYEN

Shawl Instant Raya ADARA

Jun 30, 2015

Shawl Instant Raya ADARA | Kalau semalam kita cerita pasal baju kurung raya dari ADARA.Hari ni nak kongsi mengenai instant shawl murah 2015 dari ADARA sempena nak raya ni.Dah ada koleksi baju kurung,kena la cari tudung yang mudah nak pakai tapi cantik kan?Hehehe.Seriuosly sekarang ni malas dah nak belit-belit tudung ni.Semua nak kejar masa. Ok dah tak nak sembang lagi,meh tengok koleksi tudung instant terbaru dari ADARA.       3 jenis instant shawl dikeluarkan oleh ADARA iaitu ADINA PLAIN,ADINA…

Continue Reading

FESYEN

Tudung Terbaik Dari Iman Sara

May 13, 2014
shawl murah

Tudung Terbaik Dari Iman Sara | Pada artikel yang lalu,saya ada bercerita mengenai tudung satin yang mudah dibentuk.Dalam memastikan penampilan diri sebagai wanita berhijab bersederhana dan kemas,saya memandang serius aspek-aspek penting dalam pemilihan tudung terbaik.Bukan main hentam keromo sahaja.Alih-alih bila nakΒ pakai,senget sana senget sini.Perempuan,bila nak bersiap memang lambat.Jadi untuk mengatasi masalah ‘lambat bersiap’ sampaikan si suami tarik muncung,pastikan pemilihan tudung dilakukan dengan betul. Antara aspek-aspek penting dalam pemilihan tudung yang terbaik,saya meneliti aspek berikut: Material-Saya lebih memilih material Viscose,Italian Valentino…

Continue Reading

KECANTIKAN

Custom-made Shawl untuk Si Manis

Nov 18, 2013
Custom-made Shawl untuk Si Manis

Assalamualaikum. Siapa peminat shawl di sini?Dulu FA rajin pakai shawl.Tapi sejak dah meningkat tua ni,dah rasa malas nak berbelit atas kepala.Macam mana nak pakai shawl pun tak berapa ingat dah.Haha.Tapi hari ni FA nak perkenalkan satu online shop yang menjual shawl custom-made.Sah-sah la bila dah custom-made mestilah jahitan tu superb kan?Itu yang paling penting kalau si pemakai shawl ni seorang yang cerewet. Online Shop: By Puji No.Telefon: 019-3034875 (Sis Azza) Instagram: @bypuji Apa yang menarik mengenai shawl dari By Puji…

Continue Reading