Browsing Tag

shawl custom-made murah

FESYEN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Jan 17, 2016
tudung satin yang senang dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Lama menyepi.Yes lama sangat rasa.Tapi rindu pada blog tidak terkata.Dek kesibukan kerja terbengkalai sekejap blog saya ni.Hehe.Tapi kali ni saya kembali untuk berkongsi dengan pembaca koleksi tudung satin yang paling senang dibentuk.Dahulu saya pernah berkongsi koleksi tudung satin dari keluaran jenama lain.Kali ni daripada Adara.my pula.…

Continue Reading

FESYEN

Shawl Instant Raya ADARA

Jun 30, 2015

Shawl Instant Raya ADARA | Kalau semalam kita cerita pasal baju kurung raya dari ADARA.Hari ni nak kongsi mengenai instant shawl murah 2015 dari ADARA sempena nak raya ni.Dah ada koleksi baju kurung,kena la cari tudung yang mudah nak pakai tapi cantik kan?Hehehe.Seriuosly sekarang ni malas dah nak belit-belit tudung ni.Semua nak kejar masa. Ok dah tak nak sembang lagi,meh tengok koleksi tudung instant terbaru dari ADARA.       3 jenis instant shawl dikeluarkan oleh ADARA iaitu ADINA PLAIN,ADINA…

Continue Reading

FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Mar 22, 2015
shawl yang cantik

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shoppingΒ tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan di hati.Jimat sikit masa kalau nak keluar.Tak semua shawl instant tu sesuai dengan kita.Perempuan ni kalau bab shopping tudung cerewet sikit.Saya pun macam tu.Susah nak beli sembarangan tudung kalau tak tengok dan rasa depan mata. Jadi…

Continue Reading

KECANTIKAN

Custom-made Shawl untuk Si Manis

Nov 18, 2013
Custom-made Shawl untuk Si Manis

Assalamualaikum. Siapa peminat shawl di sini?Dulu FA rajin pakai shawl.Tapi sejak dah meningkat tua ni,dah rasa malas nak berbelit atas kepala.Macam mana nak pakai shawl pun tak berapa ingat dah.Haha.Tapi hari ni FA nak perkenalkan satu online shop yang menjual shawl custom-made.Sah-sah la bila dah custom-made mestilah jahitan tu superb kan?Itu yang paling penting kalau si pemakai shawl ni seorang yang cerewet. Online Shop: By Puji No.Telefon: 019-3034875 (Sis Azza) Instagram: @bypuji Apa yang menarik mengenai shawl dari By Puji…

Continue Reading