Browsing Tag

cukur kening

KECANTIKAN

Testimoni Set Kening Tanpa Cukur NURFA

Sep 30, 2015
testimoni kening tanpa cukur

Testimoni Set Kening Tanpa Cukur NURFA | Makin rancak rasa nak menulis ni.lama dah tak lepas gian tulis blog.Hehe.Orait,kali ni nak cerita pasal set kening tanpa cukur yang saya sendiri pakai taw.Maklumla kening saya jenis serabai lebat semacam tapi Alhamdulillah syukur daripada tak dak kening langsung.Hehe. Set kening tanpa cukur ni merupakan keluaran NURFA Beauty Official.Harga murah,servis bagus,barang elok taw.Haaa.Tiap-tiap kali nak keluar,saya pakai set kening tanpa cukur ni ja.tak payah nak trimmed kening sangat la dik oi.Korang pakai je…

Continue Reading

KECANTIKAN

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY

Apr 3, 2015
cara lukis kening tanpa cukur

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY | Hari ni kita sembang kejap pasal set bentuk kening tanpa cukur terbaru dari NURFA BEAUTY sebelum masuk kerja petang hari ni.Yang pasti set terbaru NURFA BEAUTY ni korang mampu milik sangat-sangat taw.Tak nak sembang panjang sebab dah lambat nak pergi kerja ni.Hehe.Meh tengok gambar dekat bawah ni. Dalam set terbaru lukis kening tanpa cukur dari NURFA BEAUTY ada 5 item kesemuanya.Antaranya ialah: Berus dan Pensil Kening ETUDE HOUSE Mascara Kening Cathy Doll…

Continue Reading