Browsing Tag

baju muslimah

FESYEN

Jubah Couple Yang Moden Furqon By Sola

Jan 27, 2015
jubah couple warna kuning emas

Jubah Couple Yang Moden Furqon By Sola | Artikel ni acah-acah untuk teaser post atau orang kampung kata nak panaskan enjin dulu.Hehe.Sebelum official gambar keluar dari oven,kita bagi korang sentap sikit dengan gambar teaser koleksi jubah couple Furqon By Sola ni dulu ye.Hehe Macam mana?Tergugat ke tidak tengok gambar teaser jubah couple ni?Warna depa semua mengancam.Memang sangat sesuai dengan couple,laki bini,bakal tunang semua tu kalau nak melaram dengan rekaan jubah yang eksklusif ni taw.Design by Sola ni tak pernah tak…

Continue Reading

FESYEN

Baju Muslimah Dari Salsabeela Muslimah Attire

Jun 25, 2014
JUBAH SATIN YANG CANTIK

Baju Muslimah Dari Salsabeela Muslimah Attire | Saban hari semakin banyak InstaShop,FBShop yang wujud.Masing-masing berlumba-lumba untuk memikat hati pelanggan dengan keunikan produk mereka yang tersendiri.Kebanyakannya adalah produk pakaian muslimah.Tetapi tak semua produk keluaran mereka ini mampu menepati syariat Islam.Berlainan pula dengan koleksi baju muslimah dari Salsabeela Muslimah Attire yang begitu menitik beratkan syariat Islam dalam menghasilkan koleksi pakaian yang terbaik untuk pelanggan. Di Salsabeela Muslimah Attire,pelbagai jenis koleksi baju muslimah yang simple,cantik,sederhana dan moden serta boleh dibuat dengan cutting yang…

Continue Reading