Browsing Tag

argan oil serum na beauty

KECANTIKAN

15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty

Mar 27, 2015
na beauty serum

15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty | Hari ni sebelum masuk kerja shift petang saya nak berkongsi dengan pembacaΒ 15 Gambar Menarik Pengasas NA Beauty.Selama ni asyik duk bersembang pasal produk NA Beauty je kan.Balik-balik sembang pasal serum argan oil dan corea miracle skincare NA Beauty.Jadi hari ni kita cuci mata sikit layan gambar menarik daripada pengasas NA Beauty iaitu Nur Amirah dan suaminya El Azman.Heee.Jom tengok!     Lawa kan Nur Amirah dan El Azman pun handsome orangnya .Bagai pinang…

Continue Reading

KECANTIKAN

Serum Minyak Argan Rahsia Nur Amirah Cantik

Aug 11, 2014
serum minyak argan

Serum Minyak Argan Rahsia Nur Amirah Cantik | Siapa di sini tak kenal dengan Nur Amirah?Gadis manis anak jati dari Kedah.Seorang yang kuat berusaha bagi meningkatkan taraf hidup dia dan keluarganya.Sejujurnya,saya sendiri sangat mengagumi usaha dan kerja keras anak jati Kedah ni.Melalui update terkini dari Instagram beliau sepanjang hari,memang membuatkan saya sendiri bersemangat.Beliau menjadi salah satu insan yang memberi inspirasi kepada saya sebenarnya Sejujurnya saya sendiri suka melihat perkembangan beliau dan kecantikan beliau.Kulit dia memang cantik.Memang cun habis kulit dia.Tapi…

Continue Reading