• servis-mekap-sanding-di-kuala-lumpur
    KECANTIKAN

    Mekap Sanding Yatt Di Kelantan

    Mekap Sanding Yatt Di Kelantan | Yes!Bulan lepas saya berpeluang lepaskan kerinduan pada negeri tempat saya belajar dulu.Allah sumpah rindu sangat-sangat dengan suasana Kelantan.Semuanya!Tak pernah jemu bertandang ke sana.Serius,bila sampai je di sana,hati ni…

    Sep 27, 2016
  • alha alfa mekap
    KECANTIKAN

    Mereka Makeup Artist Idola Amni !

    Mereka Makeup Artist Idola Amni ! Tiba-tiba datang idea nak berkongsi cerita mengenai Idola Amni dalam dunia mekap ni.Ramai sebenarnya yang Amni minat,tapi ramai juga yang Amni cepat beralih angin.Hehe.Biasa la ikut trend sikit.Tetapi…

    Sep 27, 2016
  • mekap sanding
    KECANTIKAN

    Mekap Sanding Bella Di Bahau,Negeri Sembilan

    Mekap Sanding Bella Di Bahau,Negeri Sembilan Pada 27 Ogos 2016,diberi peluang merantau di negeri orang mencari sesuap nasi.Alhamdulillah,boleh jalan-jalan tempat orang kan.Kali ni job mekap sanding untuk Bella.Bella seorang yang sangat ramah dan tinggi…

    Sep 5, 2016
  • makeup nikah di ulu klang
    KECANTIKAN

    Mekap Nikah Mai Di Ulu Klang

    Mekap Nikah Mai Di Ulu Klang Minggu pertama September 3 hari bulan,ada job mekap untuk nikah Mai di Ulu Klang.Keluar lebih dari kebiasaan memandangkan waktu untuk bersiap pada jam 10 pagi.Majlis akad nikah akan…

    Sep 5, 2016
  • TRAVEL

    The Most Exciting Things in Penang

    The Most Exciting Things in Penang | Even if you have lived in an area all of your life, you still might not have had the chance to see the location through someone else’s eyes. With…

    Aug 2, 2016
  • TRAVEL

    Pengalaman Bercuti Di Pulau Langkawi

    Pengalaman Bercuti Di Pulau Langkawi Hai guys!Mood nak menulis di blog dah mai.So kali ni nak share pengalaman Amni bercuti dengan suami ( eh eh eh dah kahwin upenya! ) .Hehe.Alhamdulillah kami selamat diijabkabulkan…

    Aug 1, 2016
  • baju raya lelaki 2016
    FESYEN

    Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik

    Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik | Haaaiiih tak lama dah nak raya.Sekarang ni hampir nak masuk minggu ketiga berpuasa dah.Semakin berdebar la pulak Hehe.Orait,pagi ni Amni nak cerita mengenai baju raya lelaki 2016…

    Jun 16, 2016