KECANTIKAN

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur

Jan 11, 2015
bentuk kening yang cantik

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur | Hari tu saya ada buat dan berkongsi dengan para pembaca mengenai cara bentuk kening tanpa cukur secara bergambar.Kali ini saya nak kongsikan dalam bentuk video pula.Langkah dalam video ini mungkin tidak sama seperti langkah yang saya tunjukkan.Tetapi secara asasnya,pendek kata modus operandinya juga sama.

Meh tengok dulu video di bawah ni ye :)

Kredit:Evangeline Hawa
Dah habis tengok?Mana nak beli barang tu semua?Jangan risau,korang boleh beli SET UNTUK BENTUK KENING TANPA CUKUR ni dekat NURFA BEAUTY sebab diorang dah ada set kening yang lengkap untuk korang.
Paling best,diorang akan ajar sampai korang pandai.InsyaAllah.
Nak order set kening tu?Dah pergi beli cepat dekat SINI-KLIK.
Selamat mencuba! :)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply emalinmohd Jan 12, 2015 at 4:46 PM

    Cantik lah kening tu jadi nya. Video tu memang thumb up!!

    • Reply admin Jan 12, 2015 at 7:58 PM

      Cuba la akak :)

  • Reply Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY - Apr 3, 2015 at 12:48 PM

    […] NURFA BEAUTY CARA LUKIS KENING TANPA CUKUR ORDER SET KENING NURFA BEAUTY?Β  WHATSAPP/MSJ SHJ:014 512 1425 […]

  • Leave a Reply