KECANTIKAN

Kesan Lepas Guna GlamoSkin?

Dec 31, 2014

Kesan Lepas Guna GlamoSkin? | Selepas hampir sebulan menggunakan GlamoSkin,akhirnya saya sendiri dapat melihat sendiri perubahannya.Pada mulanya seriously memang susah nak percaya sangat dengan produk kecantikan ni.Mana tidaknya,kebanyakkannya menggunakan “Mercury” untuk kesan yang lebih cepat.Tetapi dengan GlamoSkin dari Legacy Secret,korang tak perlu risau memandangkan produk ini di jamin selamat untuk di gunakan.

Ok.Sejujurnya,memang sangat best guna pencuci muka dan Gel Collagen GlamoSkin ni.Tetapi untuk mereka yang mempunyai kulit muka jenis “terlalu sensitif”,korang dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.So far,semua jenis kulit muka boleh ngam dengan produk ni.Pada yang masih belum baca artikel mengenai GlamoSkin yang lalu,boleh KLIK SINI.

Macam mana rasa guna Gel Collagen GlamoSkin?

Yes.Sangat best dan menyejukkan memandangkan tekstur dia yang lembut pada kulit.Ada sesetengah gel collagen di luar sana mempunyai tekstur yang tajam di mana bila korang sapu di muka,selang 2-3 minit korang akan rasa pedih dan menyucuk.Ini berdasarkan pengalaman saya sendiri la.

Best ke guna Pencuci Muka GlamoSkin?

Sejuk.Wangi.Lembut.Yes,3 perkataan cukup lengkap untuk gambarkan perasaan saya lepas guna Pencuci Muka GlamoSkin ni.Lepas korang dah pakai dan siap cuci muka,korang akan rasa tekstur kulit muka korang akan lembut dan gebu sangat.Ni baru bulan pertama pakai,kalau dah setahun gebunya mengalahkan Datuk Siti gamaknya.Hehe.

Kesan lepas guna produk GlamoSkin?

Sebenarnya nak kata keseluruhan muka menampakkan perubahan yang semakin positif tu tidakla kan.Tetapi saya buat test pada jerawat besar pada muka.Jerawat tu tumbuh 2 hari sebelum saya pakai GlamoSkin.Jadi boleh kata jerawat tu tengah nak masak dan tunggu masa nak keluarkan”nasi”.Tapi jenis saya,saya tak suka picit jerawat sebab bimbang akan meninggalkan parut berlubang.Jadi saya hanya biarkan sahaja ia mengecut sendiri biarpun ianya mengambil masa yang lama.Kali ni,saya guna cara yang berlainan di mana saya sapukan Gel Collagen setelah mencuci muka dengan Pencuci muka Glamoskin.Hasilnya?Sebelum tu meh nak tengok gambar jerawat sebelum saya gunakan produk Glamoskin :)

glamoskin

Gambar di atas merupakan hari pertama jerawat tu naik dekat muka.Besar pulak tu.

jerawat

 

 

Gambar kedua ni pula hari pertama (yakni hari kedua jerawat) saya pakai Gel Collagen Glamoskin setelah mencucinya dengan pencuci muka Glamoskin.

glamoskin

Gambar di atas inilah perubahan setelah hampir sebulan menggunakan set produk Glamoskin.

Hasilnya setelah menggunakan produk GlamoSkin,jerawat mengecut dan semakin pudar.Kulit muka pulak dah semakin lembap,bukan berminyak.Dua keadaan berbeza taw.Jangan tertukar pula dengan kulit muka yang berminyak.Tu shining,bukan glowing.Hehe

Jadi macam mana?Berminat untuk mencuba rangkaian produk GlamoSkin dari Legacy Secret?Tak salah untuk mencuba.Kalau rasa tak sesuai,berhenti je guna.Mungkin tak serasi dengan kulit kita.Tapi kebiasaanya kalau kita dalam proses mencuba produk baru,jangka masa yang diambil untuk kulit serasi dengan muka adalah 1-2 bulan.

Normal la tu kan?

Tak ada benda atas dunia ni mudah dan cepat.Yang penting sabar.Nak cantik pun kena sabar taw.Jangan main-main.Hehe

Ok,pada yang nak mencuba set produk GlamoSkin ni,korang boleh mendapatkan melalui maklumat di bawah.

Fanpage: GlamoSkin Official [KLIK]

Instagram: @glamoskin_hq [KLIK]

Hotline: SMS / WHATSAPP “GS” Ke 016 446 06 77

Sekarang diorang tengah buat potongan 30%.Jadi cepat-cepat pergi beli dan jadi cantik macam oran Korea ok?

Selamat mencuba!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Azhafizah Md Nor Jan 8, 2015 at 11:36 AM

    bagus berhasil..semua produk memang akan amek masa untuk elok.cumanya ada lambat dan ada yang cepat..yang penting produk ni sangat berkesan :)

    • Reply admin Jan 8, 2015 at 12:36 PM

      Alhamdulillah.betul tu kak fiza

    Leave a Reply