FESYEN

3 Jenis Inner Neck Yang Selesa dan Cantik By ADORN

Nov 14, 2014
INNER NECK BERDAGU

3 Jenis Inner Neck Yang Selesa dan Cantik By ADORN | Hari ni nak sembang pasal inner neck.Di kalangan wanita,gadis remaja yang bertudung,malah makcik-makcik sekalipun,inner neck ni memang jadi kegilaan ramai.Tapi ramai yang tak tahu macam mana nak pilih inner neck mengikut bentuk muka.Haaa.Kalau tersalah beli,alamatnya muka korang yang cantik macam Nasha Aziz,tetiba jadi gemuk macam Kak Limah Balik Kampung.Menangis tepi bucu katil pun dah tak guna walaupun air mata di kesat menggunakan kain skirt paling mahal.

Jenis-Jenis Inner Neck Mengikut Bentuk Muka

Jadi sebelum saya perkenalkan pembekal inner neck yang sangat selesa dan cantik tahap Nora Danish,saya nak beritahu terlebih dahulu jenis-jenis inner neck yang korang sepatutnya tahu.

  • Inner Neck Berdagu-Untuk semua jenis bentuk muka.Sesuai untuk mereka yang gemarkan gaya muslimah sejati
  • Inner Neck Magic-Untuk semua jenis bentuk muka.Lagi mudah!
  • Inner Magic-Untuk semua jenis bentuk muka!Syok kan!
  • Inner Bersilang-Untuk bentuk muka yang runcing dan kurus.Kebiasaannya dipakai dengan shawl atau syria kosong
  • Inner Neck Jenis Melekap-Untuk bentuk muka yang runcing dan kurus
  • Inner Neck Awning-Untuk bentuk muka yang runcing dan kurusKebiasaannya dipakai dengan shawl atau syria kosong
  • Inner Neck Bertingkat-Untuk bentuk muka yang runcing dan kurusKebiasaannya dipakai dengan shawl atau syria kosong
  • Inner Neck Bawal-Untuk bentuk muka yang bulat dan berisi.Kebiasaannya dipakai dengan shawl atau syria kosong

Sebenarnya banyak lagi.Tapi takut nanti akak manis dan makcik comel pening dengan jenis-jenis inner neck ni.Jadi kalau nak tahu inner neck jenis macam mana yang sesuai dengan muka korang,korang kena kenal dahulu bentuk muka korang tu macam mana.Runcingkah?Tembamkah?Macam JLO kah?Tetapi kalau tak tahu jugak,saya sarankan kakak manis beli salah satu di antara 3 Jenis Inner Neck berikut:

  • Inner Neck Berdagu
  • Inner Neck Magic
  • Inner Magic

3 Jenis Inner Tudung Selesa Dan Murah Dari ADORN

Okai.Jadi meh nak sambung cerita lagi pasal 3 Jenis Inner Tudung yang selesa dan murah dari jenama ADORN by Amy Ameza ni.Bukan senang nak jumpa inner tudung yang bersesuaian dengan bentuk muka kan?Tetapi dengan inner tudung dari ADORN,korang tak perlu runsing sebab:

  • Inner ADORN MURAH
  • Inner ADORN BERKUALITI
  • Inner ADORN CANTIK
  • Inner ADORN MEMBENTUK WAJAH
  • Inner ADORN SELESA
  • Inner ADORN MUDAH DIPAKAI
  • Inner ADORN PENJAGAAN YANG MUDAH
  • Inner ADORN SEJUK
  • Inner ADORN  TIDAK PERLU DIGOSOK
  • Inner ADORN TIDAK MELEKAP DI DAHI
  • Inner ADORN AWNING TIDAK KERAS,TIDAK TERLALU LEMBUT.
  • Inner ADORN TIDAK KETAT
  • Inner ADORN TIDAK PERLU DIGUNTING DIBAHAGIAN BELAKANG

Jom tengok gerangan INNER NECK dari ADORN ni pulak.Hehe

INNER NECK MAGIC

INNER NECK MAGIC
HARGA PASARAN:RM25
HARGA ADORN:RM20
Postage:RM6/RM9

Inner yang pertama ialah INNER NECK MAGIC.Inner ini bagaikan tudung instant yang korang boleh pakai tatkala pintu rumah diketuk oleh ajnabi.Hehe.Elok je terletak atas muka kan?Menampakkan lagi keruncingan muka akak dan menyorokkan lemak muka yang degil tu.

 

INNER NECK BERDAGU

INNER NECK BERDAGU
HARGA PASARAN:RM25
HARGA ADORN:RM20

Postage:RM6/RM9

 

Inner kedua pula ialah INNER NECK BERDAGU khusus untuk mereka yang gemarkan gaya muslimah.Inner ni merupakan Hot Item yang sering mendapat permintaan yang tinggi kerana rekaannya yang sangat feminin.Banyak pilihan warna yang menarik bagi INNER NECK BERDAGU ini yang boleh dipadankan dengan shawl korang.

INNER NECK BERDAGU INNER NECK BERDAGU

INNER MAGIC

INNER MAGIC
RM10/Helai

Postage:RM6/RM9

 

Inner ketiga ialah INNER MAGIC.Inner ini korang boleh sesuaikan dengan padanan shawl bercorak yang tidak jarang untuk kelihatan lebih menarik dan anggun.Boleh juga padankan dengan shawl kosong,tetapi kurang sesuai dan kurang menarik.INNER MAGIC by ADORN ini juga mampu membuatkan bentuk muka kelihatan runcing dan anggun.

Apa Kata Pengguna INNER TUDUNG BY ADORN?

Kalau kakak semua tak percaya dengan KELEBIHAN INNER TUDUNG by ADORN ni,kakak boleh baca TESTIMONI PENGGUNA INNER ADORN dekat bawah ni ya.INNER NECK BERDAGU

INNER tudung NECK BERDAGU

INNER NECK BERDAGU

INNER NECK

INNER NECK

INNER NECK

INNER NECK

Macam mana?Berdarah ke tidak hidung kakak baca testimoni mereka?Bukan setakat adik manis je boleh bergaya taw.Kakak manis dan makcik comel pun boleh.Nak cantik macam Kak Siti pakai tudung pun boleh taw.Untuk makluman,selain INNER TUDUNG,ADORN juga menjual handsock ring yang cantik ,brooch (kerongsang),pin hijab dan juga shawl.Nanti korang pergi cuci mata dekat Instagram mereka ye?

Jadi bagi korang yang berminat untuk memiliki salah satu atau kesemua koleksi INNER TUDUNG dari ADORN,bolehlah berkunjung ke fanpage rasmi mereka ataupun terus buat pesanan sebelum stok Inner by ADORN ini kehabisan kerana sememangnya Inner Tudung by ADORN memang TERBAIK!!Eh,kalau nak buat pembelian secara BORONG juga dengan minimun pembelian 20 HELAI juga amatlah di alu-alukan.Warna untuk pembelian secara BORONG boleh dipilih taw!

Maklumat lanjut:

Facebook Fanpage : Adorn By Amy Ameza [KLIK]

Instagram: @adorn_byamyameza [KLIK]

Email:adorn.amyameza@gmail.com

Whatsapp Only; 016 209 0714 [No Call/No SMS]

Info Penting:Pengeposan dibuat 3 KALI SEMINGGU (ISNIN,RABU ,JUMAAT)

Selamat Membeli!

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply Muaz Nov 14, 2014 at 4:05 PM

    gambar memang penuh mengancam ..

    • Reply admin Nov 14, 2014 at 7:09 PM

      Betul.Gambar memainkan peranan yang sangat penting.Tetapi yang ni belum cukup mengancam

  • Reply Mazni Azmi Nov 14, 2014 at 5:25 PM

    Amboiii~~~ ada maca macam jenis inner neck ni ya

    Yang berdagu.. Yang ajaib .. Yang Berawning

    Memang leh jadi gojes macam Kak Siti WAn kembang

    Tak pun macam Kak Siti Datuk K

    :) Hihi

    Memang cantik. Terbaik

    • Reply admin Nov 14, 2014 at 7:10 PM

      Hehe.Banyak design yang berbeza direka khas untuk keselesaan wanita masa kini tetapi masih mengikuti syariah Islam

  • Reply siti Jan 16, 2015 at 3:11 PM

    salam…nak beli borong boleh x….boleh dapat murah x

    • Reply admin Jan 27, 2015 at 7:28 PM

      Wsalam.Boleh.Contact nombor yang tertera tu ye :)

  • Reply norziah Sep 19, 2015 at 11:15 AM

    Ineer dagu tu bpe RM klu nk borong byk?minimum bpe helai boleh dpt hg borong?

  • Reply Tini Nov 29, 2015 at 10:44 PM

    Assalamualaikum.

    Nak tanya… inner neck dagu warna hitam ada tak?

  • Leave a Reply to Mazni Azmi Cancel Reply