urine pregnancy test Archives - Dunia Farisya
Browsing Tag

urine pregnancy test

SEMBANG SANTAI

Macam Mana Tahu Mengandung?

Apr 12, 2017
alat UPT

Macam Mana Tahu Mengandung? | Alhamdulillah sehingga ke hari ini.Hari ni nak share macam mana Amni tahu Amni mengandung.Hehe. Sebenarnya period Amni regular.Every month memang datang pada tarikh yang sama.Kadang-kadang sahaja lewat sehari dua macam tu.Tetapi kebetulan pada Disember tahun lalu,Amni rasa perubahan lain pada diri Amni.Masa tu memang dah sedar period lewat hampir sebulan.Tapi tak berapa mengharap ada ‘isi’ sebab bulan sebelumnya lewat seminggu tapi datang jugak period.Jadi kali ni macam buat endah tak endah je la. Kawan Yang…

Continue Reading