Browsing Tag

ubat jerawat

cara paling cepat hilangkan parut
KECANTIKAN KESIHATAN

5 Petua Berkesan Hilangkan Parut Jerawat Dengan Selamat

5 Petua Berkesan Hilangkan Parut Jerawat Dengan Selamat Kalau dikira,dah lama sebenarnya muka Amni tak naik jerawat.Last naik jerawat masa mula-mula kahwin.Masa tu yelah hormon baru nak seimbang.Lepas dari tu memang tak naik mana dah.Kalau naik pun sebijik dua lepas tu hilang tanpa parut.…

Jul 30, 2018
azanis-scar-serum-testimoni-3
KECANTIKAN

Cara Mudah Hilangkan Parut Di Muka Dan Badan

Cara Mudah Hilangkan Parut Di Muka Dan Badan | Sekarang ni ramai duk kalut nak mencari produk yang boleh menghilangkan parut di muka dan badan dengan mudah dan cepat.Meskipun demikian,tips dan petua orang dulu-dulu tidak boleh diketepikan.Ada jugak yang berguna dan menjadi.Contohnya penggunaan kulit…

Mar 18, 2015
KECANTIKAN

Kesan Lepas Guna GlamoSkin?

Kesan Lepas Guna GlamoSkin? | Selepas hampir sebulan menggunakan GlamoSkin,akhirnya saya sendiri dapat melihat sendiri perubahannya.Pada mulanya seriously memang susah nak percaya sangat dengan produk kecantikan ni.Mana tidaknya,kebanyakkannya menggunakan “Mercury” untuk kesan yang lebih cepat.Tetapi dengan GlamoSkin dari Legacy Secret,korang tak perlu risau memandangkan…

Dec 31, 2014
produk kecantikan terbaik
KECANTIKAN

NURRAYSA Penghilang Jerawat Dan Parut Terbaik

NURRAYSA Penghilang Jerawat Dan Parut TerbaikΒ | Dah lama tak berkongsi mengenai produk kecantikan terbaru dalam blog sejak puasa hari tu.Tetapi hari ni saya kembali nak berkongsi dengan para pembaca mengenai produk kecantikan Β yang mampu menghilangkan jerawat dan parut pada kulit muka korang semua seawal…

Aug 10, 2014
AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik
KECANTIKAN

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik | Entri ni khusus untuk korang yang pentingkan penjagaan muka.Kalau tak rajin nak jaga bab muka,boleh godek entri FA yang lain.Hehe.Blog FA niche beauty,jadi banyak la cerita pasal beauty.Baik yang lelaki,mahupun perempuan.Semua ada yer. Selain D-Collagen,FA jugak amik produk…

Jan 30, 2014
Garnier Pure Active Untuk Kulit Berjerawat
KECANTIKAN

Garnier Pure Active Untuk Kulit Berjerawat

Assalamualaikum. Jerawat yang timbul kat muka kita dikaitkan dengan banyak faktor.Ada yang cakap faktor hormon,faktor kebersihan dan faktor kekerapan mencuci muka.Tapi bagi orang yang malas sangat nak cuci muka,FA nak cadangkan satu pencuci muka yang sesuai untuk korang.Hehehe..Malas sangat kan?Kalau korang pakai pencuci muka…

Nov 13, 2013