Browsing Tag

tutorial makeup flawless

KECANTIKAN

ALHA ALFA Foundation Instant Flawless Dan Glowing

ALHAALFA Royal Propolis Foundation Instant Flawless Dan Glowing | Hari ni nak perkenalkan kepada semua pembaca produk keluaran ALHA ALFA COSMETICS yang meletop iaitu ALHA ALFA Royal Propolis Foundation .InsyaAllah banyak manfaat bakal diperolehi khususnya buat kaum Hawa di luar sana.…

Nov 8, 2017
testimoni ALIFNUR
KECANTIKAN

Cara Makeup Flawless

Korang teringin nak cantik tapi tak nak solekan yang tebal? Jom tengok caranya melalui tutorial macam mana nak makeup flawless dan natural tanpa menggunakan makeup yang tebal.Teknik yang simple dengan makeup yang nipis sesuai untuk makeup  jenis casual ataupun untuk keluar dating. Jom belajar  tutorial untuk makeup flawless dan natural seperti tanpa…

Feb 10, 2016
cara makeup paling mudah
KECANTIKAN

ALIFNUR Foundation Instant Flawless Dan Glowing

ALIFNUR Foundation Instant Flawless Dan Glowing | Bismillahirrahmanirrahim.Tak tahu nak mula dari mana,moga-moga Allah lancarkan segala penulisan saya kali ini.InsyaAllah.Nervous,takut semua ada nak mulakan cerita kali ni.Hehe.Tapi berbekalkan keyakinan pada Allah,saya nak perkenalkan kepada semua pembaca produk keluaran saya yang pertama insyaAllah iaitu Foundation…

Feb 1, 2016