Browsing Tag

tudung satin

tudung satin yang senang dibentuk
FESYEN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Lama menyepi.Yes lama sangat rasa.Tapi rindu pada blog tidak terkata.Dek kesibukan kerja terbengkalai sekejap blog saya ni.Hehe.Tapi kali ni saya kembali untuk berkongsi dengan pembaca koleksi tudung satin yang paling senang dibentuk.Dahulu saya pernah berkongsi koleksi tudung…

Jan 17, 2016
shawl yang cantik
FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shopping tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan…

Mar 22, 2015
shawl murah
FESYEN

Tudung Terbaik Dari Iman Sara

Tudung Terbaik Dari Iman Sara | Pada artikel yang lalu,saya ada bercerita mengenai tudung satin yang mudah dibentuk.Dalam memastikan penampilan diri sebagai wanita berhijab bersederhana dan kemas,saya memandang serius aspek-aspek penting dalam pemilihan tudung terbaik.Bukan main hentam keromo sahaja.Alih-alih bila nak pakai,senget sana senget sini.Perempuan,bila…

May 13, 2014
Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk
KECANTIKAN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Dulu sebenanrya dengar tudung satin,FA langsung tak minat.Sebab tudung tu mudah bergerak.Tapi lepas tengok kawan pakai,nampak berkenan pulak.Senang je dibentuk FA tengok.Cuba tengok gambar bawah ni. Sebelum nak beli kena fikir panjang,takut jugak kalau tudung tak menjadi,senang…

Feb 20, 2014