Browsing Tag

tudung murah

FESYEN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Jan 17, 2016

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Lama menyepi.Yes lama sangat rasa.Tapi rindu pada blog tidak terkata.Dek kesibukan kerja terbengkalai sekejap blog saya ni.Hehe.Tapi kali ni saya kembali untuk berkongsi dengan pembaca koleksi tudung satin yang paling senang dibentuk.Dahulu saya pernah berkongsi koleksi tudung satin dari keluaran jenama lain.Kali ni daripada Adara.my pula.…

Continue Reading

FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Mar 22, 2015

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shoppingย tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan di hati.Jimat sikit masa kalau nak keluar.Tak semua shawl instant tu sesuai dengan kita.Perempuan ni kalau bab shopping tudung cerewet sikit.Saya pun macam tu.Susah nak beli sembarangan tudung kalau tak tengok dan rasa depan mata. Jadi…

Continue Reading

KECANTIKAN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Feb 20, 2014

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Dulu sebenanrya dengar tudung satin,FA langsung tak minat.Sebab tudung tu mudah bergerak.Tapi lepas tengok kawan pakai,nampak berkenan pulak.Senang je dibentuk FA tengok.Cuba tengok gambar bawah ni. Sebelum nak beli kena fikir panjang,takut jugak kalau tudung tak menjadi,senang bergerak.Takkan FA 24 jam nak pegang kepala.Kan?Haha.So,cara yang terbaik,survey dulu dengan tukang yang jual tudung tu,elok ke tak kain dia.Jangan main beli je.Kalau dah terbeli,lepas tu tak berkenan sebab kain tak elok la,susah nak bentuk la,mula…

Continue Reading