Browsing Tag

smartphone baru

SEMBANG SANTAI

Alcatel Onetouch Flash Smartphone Terbaik Si Penggemar Selfie

Alcatel Onetouch Flash Smartphone Terbaik Si Penggemar Selfie | Selfie dan manusia sekarang memang tak dapat dipisahkan.Semua tu dah jadi trend masa kini.Tapi kalau nak selfie tu,of course la korang akan cari kamera handphone yang lawa-lawa kan?Mana tidaknya.buat penat je selfie,tapi kamera tak lawa.So,hari…

Jan 19, 2015
Gadget Review:Ninetology U9 Z1+ VS HTC One
SEMBANG SANTAI

Gadget Review:Ninetology U9 Z1+ VS HTC One

Assalamualaikum. Pertama kali diberi peluang untuk melakukan satu review gadget.Terima kaseh pihak Ninetology sebab sudi beri peluang kepada FA untuk sertai kempen Bloggers Review Program-Tech Kaiju Arena.Gadget yang diberi ‘pinjam’ selama seminggu oleh pihak Ninetology kepada FA adalah handphone Ninetology U9 Z1+ dan HTC…

Oct 23, 2013