Browsing Tag

shawl instant

FESYEN

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden

May 12, 2015

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden | Jam sekarang tepat pukul 11 malam.Tapi mata segar lagi sebab nak lepaskan kerinduan dekat blog sendiri.Dah lama puasa blog.Hari ni baru sempat nak sharing-sharing lagi dengan pembaca.Masihkah ada pembaca setiaku?Cewaah.Tak pe kalau tak ade pun,yang penting pembaca baru sentiasa ada.InsyaAllah.Ok malam ni saya nak cerita pasal satu butik online yang dah lama bertapak dalam industri fesyen muslimah ni. Sebenarnya sebelum nak share pasal butik ni,saya dah usha sampai lebam koleksi-koleksi panas butik ni.Seriously lawa…

Continue Reading

FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Mar 22, 2015

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shopping tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan di hati.Jimat sikit masa kalau nak keluar.Tak semua shawl instant tu sesuai dengan kita.Perempuan ni kalau bab shopping tudung cerewet sikit.Saya pun macam tu.Susah nak beli sembarangan tudung kalau tak tengok dan rasa depan mata. Jadi…

Continue Reading