Browsing Tag

serum jeragat

KECANTIKAN

Malaika Oil Pencuci Mekap Paling Best dan Mudah!

Oct 14, 2015

Malaika Oil Pencuci Mekap Paling Best dan Mudah! | Yes!Hari ni nak sembang pasal pencuci mekap paling best dan mudah untuk digunakan taw.Selama ni duk pakai brand Maybelline dan SilkyGirl je.Sekarang baru terasa nak tukar yang baru.Hehe.Bila dah tukar yang baru ni,rasa macam nak bagitahu satu dunia betapa best dan mudah giler bila pakai Malaika Oil ni.Nama dia Malaika Oil taw.Bukan malaikat nah. Sebenarnya banyak lagi kegunaan Malaika Oil ni selain daripada pencuci mekap.Hehe.Ok meh sini nak cerita lagi kat…

Continue Reading