Browsing Tag

produk kurus yang selamat

KECANTIKAN KESIHATAN

10 Cara Kuruskan Badan Dengan Mudah Dan Cepat

CARA KURUSKAN BADAN Biasanya, banyak tips hanya menjurus kepada, bagaimana untuk kuruskan badan sahaja. Banyak tips kuruskan badan secara semulajadi yang kita baca, namun semunya kita abaikan. Jarang kita lihat ada yang memberi tips untuk kuruskan peha, lengan dan pipi. Tentu anda terfikir, kenapa…

Apr 12, 2018
KECANTIKAN

D-Collagen Dan D-Berry Fibre Rahsia Yana Cantik

D-Collagen Dan D-Berry Fibre Rahsia Yana Cantik | Bismillahirrahmanirrahim.Lama sangat bercuti.Hilangkan penat bekerja.Maaf kepada semua pembaca sebab dah lama tak berkongsi cerita di blog lapuk ni.Tapi malam ni kembali nak bercerita mengenai dunia kecantikan pulak.Saya tahu ramai yang duk mencari produk kecantikan tambah-tambah nak…

Jun 3, 2015
kurus dengan mudah
KECANTIKAN

Kurus 10KG,Menang RM1000 !

Kurus 10KG,Menang RM1000 ! | Selamat pagi ahad!Pagi ni saya ada berita gembira khusus buat mereka yang nak kurus dengan selamat.Sambil kurus,korang boleh menang wang tunai RM1000.Nasib baik la saya dah kurus,kalau tak dah lama saya join ni.Mengancam jugak RM1000 tu taw.Dengan RM1000 tu…

Dec 21, 2014
TESTIMONI B'RAMPING COFFEE
KECANTIKAN

Kuruskan Badan Dengan B’Ramping Coffee

Kuruskan Badan Dengan B’Ramping Coffee | Bukan senang nak kurus dan kekalkan berat badan kita.Semuanya perlukan usaha yang berterusan dan selamat.Ada yang sanggup menghabiskan ribuan ringgit untuk ubat kurus.Tapi ada juga segelintir daripada kita yang sekadar ‘menanam tebu di bibir’.Mulut sahaja yang berbicara ‘nak…

Apr 19, 2014