jubah akad nikah Archives - Dunia Farisya
Browsing Tag

jubah akad nikah

FESYEN

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

May 26, 2016
jubah lelaki moden 2016

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku balik dah.haha.Propa kan ayat?Tapi itu kenyataan dia.Memang lawa habis warna dia.Ish tak taw dah nak bagitahu macam mana lagi.Memang cantik giler! ish,dah la,korang tengok sendiri gambar di bawah ni.Amni tak tahu dah nak gambarkan lagu mana…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

Nov 26, 2015
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive | Dah jam 1 pagi.Tapi mata tak boleh nak tutup lagi.Tu pasai eye bag tebal semacam.Hehehe.Tapi still nak jugak tulis cerita dalam blog.Dua tiga hari ni ramai yang mencari jubah pengantin lelaki.Memandangkan dah hujung tahun ni,ramai yang nak kahwin kan.Saya?Tak tahu bila lagi.Sampai masa adalah.Hehe Ok.Kalau korang nak tahu,koleksi jubah dari Elrah Exclusive jugak memang sesuai dijadikan sebagai persalinan baju nikah pengantin lelaki 2015 taw.Ada juga yang jadikan jubah Elrah ni sebagai hantaran.Sekarang dah jadi…

Continue Reading