inner tudung Archives - Dunia Farisya
Browsing Tag

inner tudung

FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Mar 22, 2015
shawl yang cantik

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shoppingΒ tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan di hati.Jimat sikit masa kalau nak keluar.Tak semua shawl instant tu sesuai dengan kita.Perempuan ni kalau bab shopping tudung cerewet sikit.Saya pun macam tu.Susah nak beli sembarangan tudung kalau tak tengok dan rasa depan mata. Jadi…

Continue Reading

FESYEN

3 Jenis Inner Neck Yang Selesa dan Cantik By ADORN

Nov 14, 2014
INNER NECK BERDAGU

3 Jenis Inner Neck Yang Selesa dan Cantik By ADORN | HariΒ ni nak sembang pasal inner neck.Di kalangan wanita,gadis remaja yang bertudung,malah makcik-makcik sekalipun,inner neck ni memang jadi kegilaan ramai.Tapi ramai yang tak tahu macam mana nak pilih inner neck mengikut bentuk muka.Haaa.Kalau tersalah beli,alamatnya muka korang yang cantik macam Nasha Aziz,tetiba jadi gemuk macam Kak Limah Balik Kampung.Menangis tepi bucu katil pun dah tak guna walaupun air mata di kesat menggunakan kain skirt paling mahal. Jenis-Jenis Inner Neck Mengikut…

Continue Reading