fesyen tudung Archives - Dunia Farisya
Browsing Tag

fesyen tudung

FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Mar 22, 2015
shawl yang cantik

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shoppingΒ tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan di hati.Jimat sikit masa kalau nak keluar.Tak semua shawl instant tu sesuai dengan kita.Perempuan ni kalau bab shopping tudung cerewet sikit.Saya pun macam tu.Susah nak beli sembarangan tudung kalau tak tengok dan rasa depan mata. Jadi…

Continue Reading

FESYEN

Tudung Terbaik Dari Iman Sara

May 13, 2014
shawl murah

Tudung Terbaik Dari Iman Sara | Pada artikel yang lalu,saya ada bercerita mengenai tudung satin yang mudah dibentuk.Dalam memastikan penampilan diri sebagai wanita berhijab bersederhana dan kemas,saya memandang serius aspek-aspek penting dalam pemilihan tudung terbaik.Bukan main hentam keromo sahaja.Alih-alih bila nakΒ pakai,senget sana senget sini.Perempuan,bila nak bersiap memang lambat.Jadi untuk mengatasi masalah ‘lambat bersiap’ sampaikan si suami tarik muncung,pastikan pemilihan tudung dilakukan dengan betul. Antara aspek-aspek penting dalam pemilihan tudung yang terbaik,saya meneliti aspek berikut: Material-Saya lebih memilih material Viscose,Italian Valentino…

Continue Reading