Browsing Tag

cukur kening

testimoni kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Testimoni Set Kening Tanpa Cukur NURFA

Testimoni Set Kening Tanpa Cukur NURFA | Makin rancak rasa nak menulis ni.lama dah tak lepas gian tulis blog.Hehe.Orait,kali ni nak cerita pasal set kening tanpa cukur yang saya sendiri pakai taw.Maklumla kening saya jenis serabai lebat semacam tapi Alhamdulillah syukur daripada tak dak…

Sep 30, 2015
cara lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY | Hari ni kita sembang kejap pasal set bentuk kening tanpa cukur terbaru dari NURFA BEAUTY sebelum masuk kerja petang hari ni.Yang pasti set terbaru NURFA BEAUTY ni korang mampu milik sangat-sangat taw.Tak nak sembang panjang sebab…

Apr 3, 2015