Browsing Tag

cara mekap tanpa cukur kening

makeup nikah di ulu klang
KECANTIKAN

Mekap Nikah Mai Di Ulu Klang

Mekap Nikah Mai Di Ulu Klang Minggu pertama September 3 hari bulan,ada job mekap untuk nikah Mai di Ulu Klang.Keluar lebih dari kebiasaan memandangkan waktu untuk bersiap pada jam 10 pagi.Majlis akad nikah akan bermula pada jam 10.30 pagi. Mai inginkan sentuhan makeup seperti…

Sep 5, 2016
testimoni kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Testimoni Set Kening Tanpa Cukur NURFA

Testimoni Set Kening Tanpa Cukur NURFA | Makin rancak rasa nak menulis ni.lama dah tak lepas gian tulis blog.Hehe.Orait,kali ni nak cerita pasal set kening tanpa cukur yang saya sendiri pakai taw.Maklumla kening saya jenis serabai lebat semacam tapi Alhamdulillah syukur daripada tak dak…

Sep 30, 2015
cara lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY | Hari ni kita sembang kejap pasal set bentuk kening tanpa cukur terbaru dari NURFA BEAUTY sebelum masuk kerja petang hari ni.Yang pasti set terbaru NURFA BEAUTY ni korang mampu milik sangat-sangat taw.Tak nak sembang panjang sebab…

Apr 3, 2015
makeup pengantin 2015
SEMBANG SANTAI

Makeup Untuk Si Putih Gebu

Makeup Untuk Si Putih Gebu | Tak pernah share hasil makeup kawan-kawan dekat sini.Ini kali pertama share dengan semua pembaca.Masa tu tak berapa nak yakin nak share kebolehan kita.Huhu.Tapi kali ni berani nak share sebab diberi sokongan dan dorongan oleh sifu saya.Hehe.Biarpun tangan terketar-ketar…

Apr 2, 2015
bentuk kening yang cantik
KECANTIKAN

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur | Hari tu saya ada buat dan berkongsi dengan para pembaca mengenai cara bentuk kening tanpa cukur secara bergambar.Kali ini saya nak kongsikan dalam bentuk video pula.Langkah dalam video ini mungkin tidak sama seperti langkah yang saya tunjukkan.Tetapi…

Jan 11, 2015
jenis bentuk kening yang cantik
KECANTIKAN

Contoh Bentuk Kening Yang Cantik

Contoh Bentuk Kening Yang Cantik | Kalau bab kening,memang suka sangat nak berkongsi dengan korang taw.Hehe.Dah meh tengok contoh bentuk kening yang cantik dan yang mana sesuai di gayakan ketika keluar atau ke mana-mana majlis.   Kening macam Kaq Mighah ni lawa sangat kalau…

Jan 8, 2015
lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Cara Saya Lukis Kening Tanpa Cukur Bagi Kening Halus

Cara Saya Lukis Kening Tanpa Cukur Bagi Kening Halus| Hari ni saya nak kongsi satu tutorial lagi macam mana nak lukis kening tanpa perlu mencukurnya bagi mereka yang mempunyai kening halus.Caranya sangat mudah dan senang.Tapi masih ramai customer saya duk pening macam mana nak…

Jan 1, 2015
cara lukis kening
KECANTIKAN

Bulu Kening Dan Maksudnya

Bulu Kening Dan Maksudnya | Malam ni rasa nak berkongsi mengenai jenis bulu kening dan maksudnya.Tapi jangan la percaya 100% dengan pernyataan yang diberi ni.Sekadar untuk hiburan sahaja boleh.Saya sendiri pun tidak tahu sejauh mana kebenaran mengenai bulu kening mengikut jenisnya.Jom tengok dan lihat serba sedikit…

Oct 10, 2014