Browsing Tag

cara hilangkan parut jerawat

KECANTIKAN

5 Pengguna Tertipu Dengan Pengasas dan Produk Sofeeya Diamond !

Aug 7, 2015

5 Pengguna Tertipu Dengan Pengasas dan Produk Sofeeya Diamond !| Lama tak menaip ni.Ketar rasa tangan nak bercerita.Hehe.Bukan gosip ye kakak abang.Ni saya nak kongsi ‘cerita panas’ pasal Pengasas Sofeeya Diamond ni je.Dengar cerita ramai pengguna bengang dengan Pengasas Sofeeya Diamond ni.Ala kalau korang nak tahu yang Yana Samsudin jadi duta tu.Bukan sorang dua,malah ramai yang pergi serang page dan whatsapp mereka bertalu-talu.Makin rancak masa nak raya baru ni.Kalau ada yang tahu,tahulah,kalau yang tak tahu,meh nak cerita.Hehe. Sebelum tu kat…

Continue Reading

KECANTIKAN

Kesan Lepas Guna GlamoSkin?

Dec 31, 2014

Kesan Lepas Guna GlamoSkin? | Selepas hampir sebulan menggunakan GlamoSkin,akhirnya saya sendiri dapat melihat sendiri perubahannya.Pada mulanya seriously memang susah nak percaya sangat dengan produk kecantikan ni.Mana tidaknya,kebanyakkannya menggunakan “Mercury” untuk kesan yang lebih cepat.Tetapi dengan GlamoSkin dari Legacy Secret,korang tak perlu risau memandangkan produk ini di jamin selamat untuk di gunakan. Ok.Sejujurnya,memang sangat best guna pencuci muka dan Gel Collagen GlamoSkin ni.Tetapi untuk mereka yang mempunyai kulit muka jenis “terlalu sensitif”,korang dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.So far,semua…

Continue Reading

KECANTIKAN

5 Tips Hilangkan Parut Jerawat

Sep 26, 2014

5 Tips Hilangkan Parut Jerawat | Taksub menggunakan produk kecantikan yang berharga berpuluh-puluh ribu tetapi hasil yang anda bakal dapat belum tentu adalah apa yang anda ingin sebelum ini.Jadi hari ni saya nak kongsi 5 Tips Hilangkan Parut Jerawat.Walaupun ianya nampak mudah,saya yakin mampu memberi manfaat kepada anda. 5 Tips Hilangkan Parut Jerawat 1.Lemon mengandungi Anti-Oksidan yang bagus untuk kulit muka.Ia juga boleh digunakan untuk menghilangkan parut jerawat.Ambil sebiji lemon dan potong beberapa bahagian.Kemudian gosok di bahagian muka yang berjerawat…

Continue Reading