CARA HILANGKAN JERAGAT Archives - Dunia Farisya
Browsing Tag

CARA HILANGKAN JERAGAT

KECANTIKAN

Serum Mylea Serum Muka Jeragat

Apr 10, 2017

Serum Mylea Serum Muka Jeragat Assalamualaikum.Since ramai yang tanya dekat Amni apa produk yang boleh hilangkan jeragat,jadi hari ni Amni akan share dengan korang satu produk yang terbaik untuk jeragat. Apa Itu Serum Mylea? Mylea Freckles Serum Khas utk masalah jeragat,sapu je boleh hilangkan jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka. Mylea Freckles Serum ni bersifat water based,bahan asas dari sumber mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak Tumbuhan dan Buahan. Sesuai dipakai atau dicampur dengan…

Continue Reading