Browsing Tag

blogger event

Event:175 tahun inovasi global P&G
SEMBANG SANTAI

Event:175 tahun inovasi global P&G

Assalamualaikum. Pernah tak korang bayangkan macam mana kalau dengan secara tiba-tiba korang tidak dapat memberus gigi?Korang tidak boleh membasuh baju sebab sabun dah habis kat rumah?Pencuci pinggan kat rumah pun dah habis.Syampu pun dah habis.Jujur FA cakap,FA pun mungkin tak dapat nak bayangkan macam…

Oct 9, 2013
Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia
SEMBANG SANTAI

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

Assalamualaikum. Hari ni FA dan blogger lain pergi ‘mewangikan’ diri di satu lagi event jemputan dari Blooggers Dot Com.Kenapa mewangikan diri?Hehe.Event kali ini adalah event anjuran Fruitale,Fair White UV.Mesti semua orang dah tahu kan Fruitale adalah produk rangkaian apa kan?Tak tahu,sila google.Dunia sekarang dihujung…

Oct 6, 2013
Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch
SEMBANG SANTAI

Event:Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch

Assalamualaikum. Kali ni FA dan rakan blogger lain telah ‘menyibukkan’ diri menghadiri satu event Bloogers Dot Com iaitu Ambi Pur Smelly to Smiley Campaign Launch yang bertempat di AEON Jusco Taman Maluri.Majlis ini bermula sekitar jam 11 pagi dan berakhir sekitar jam 1 tengahari.…

Sep 30, 2013