cara cepat hilangkan parut chicken pox
KESIHATAN PARENTING

Cara Cepat Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox

Cara Cepat Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox Sebut pasal chicken pox,Amni sendiri sebenarnya ingat-ingat lupa Amni dah kena ke belum chicken pox ni.Kalau dah kena masa kecik Alhamdulillah.Tapi kalau belum,aii nebesnya haha.Nak-nak dah beranak satu ni.Nanti kalau Adira tak tahulah macam mana nak handle…

Jul 30, 2018
Shopping Pampers Murah di Lazada Big Baby Fair 2018
PARENTING

Shopping Pampers Murah di Lazada Big Baby Fair 2018

Fuhhh!Bagi Amni tarik nafas kejap ye.Bersilat dengan Adira nak tidurkan dia tadi.Bukan senang nak tidurkan anak kalau dia dah start gelisah.Jadi tips dia kalau nak senang,nampak je mata dia macam mamai tu,terus dodoikan ja.Tak payah nak tunggu sampai dia gelisah.Kalau tak,semua kerja tak jadi…

Jul 27, 2018
Water filter dan air purifier Cuckoo
KESIHATAN PARENTING

Adira,Demam Batuk Dan Cuckoo.

Assalamualaikum Malam ni sambung mengayat.eh gitu pulak.hehe.Tak ada lah saja nak tulis something yang short dan simple sahaja malam ni.Nak cerita kisah Adira demam,ekzema dan batuk selsema dan kisah pasang water filter dan air purifier Cuckoo. Adira dan Ekzema Kisah adira dengan ekzema ni…

Jul 11, 2018
MAKANAN

Kuih Raya ‘Confirm Sedap’ Di My Delicacies!

Kuih Raya ‘Confirm Sedap’ Di My Delicacies! | Sebut pasal kuih raya ni,mesti semua orang akan jadi sangat cerewet kan?Tapi jangan risau,hari ni Amni share satu tempat yang menjual kuih raya yang confirm sedap dan murah di sekitar KL.…

Jun 9, 2018