Home Blog Page 3

GAMBAR DAN VIDEO Wisma KWSP Jalan Gasing Petaling Jaya Terbakar

1

GAMBAR DAN VIDEO Wisma KWSP Jalan Gasing Petaling Jaya Terbakar

Tengah khusyuk duk menaip artikel dekat blog sebelah,tiba-tiba masuk mesej dari group.Tak semena beratus whatsapp diorang.

Rupa-rupanya kecoh sebab wisma KWSP tepi federal highway terbakar tengahari tadi baru.Kecoh habis dekat situ.

MyDelicacies Bantu Usahawan Kecil Tambah Pendapatan

0

MyDelicacies Bantu Usahawan Kecil Tambah Pendapatan | Assalamualaikum semua.Baru lepas tidurkan Adira,sekarang curi masa sekejap nak menulis dekat blog ni.Rasa rindu membuak-buak sejak dua menjak ni dekat blog kesayangan.Blog nilah sumber pendapatan Amni taw sejak dari 2011 lagi.Lain orang lain caranya macam nak cari rezeki lebih.

Adira Jatuh Cinta Dengan Offspring Natural Pampers

0
ni trial pack yang amni beli sebelum decide beli saiz s satu bundle untuk adira
ni trial pack yang amni beli sebelum decide beli saiz s satu bundle untuk adira

Adira Jatuh Cinta Dengan Offspring Natural Pampers | Hari tu tertengok kak Nur Amirah beli pampers Offspring Natural.Masuk dengan kak mirah dah dua orang Amni tengok diorang beli pampers yang sama.Sebelum tu tak tahu apa yang best sampai Amni survey sendiri website diorang.

Makeup by Amni

Makeup service for engagement,wedding,dinner and other event. Kindly Whatsapp for makeup reservation +60145121425

Shopping Your Makeup Here!

Artikel Terkini

Get Connected

7,203FansLike
12,748FollowersFollow
23FollowersFollow

Click Here For FREE GIFT!