Browsing Category

SEMBANG SANTAI

SEMBANG SANTAI

RIZQ Islamic School Sekolah Tahfiz Premium Di Kajang

RIZQ Islamic School Sekolah Tahfiz Premium Di Kajang | Assalamualaikum semua pembaca blog Amni.Hari ni Amni nak share pengalaman Amni melawat sekolah tahfiz premium di Kajang pada tempoh hari iaitu RIZQ ISLAMIC SCHOOL.Bertempat di No. 2, Lot 1456, Jalan Cempaka Off Jalan Teratai, Kg. Sungai…

Aug 24, 2017
SEMBANG SANTAI

3 Resepi Biskut Raya Viral 2017 Anda Wajib Cuba

3 Resepi Mudah Biskut Raya Viral 2017 Anda Wajib Cuba Assalamualaikum semua.Hari ni dah masuk 22 Ramadhan.Lebih kurang 8 hari sahaja lagi sebelum kita menyambut hari raya yang bakal menjelang tiba.Minggu-minggu terakhir ni semua duk pulun buah kuih raya dekat dapur kan?Hehe.Termasuklah Amni.Curi-curi masa…

Jun 17, 2017
apa itu insurans
SEMBANG SANTAI

Apa Itu Insurans?

Apa Itu Insurans? Harini Amni akan sembang mengenai insurans secara mudah dan ringkas.Sebab masih ramai di luar sana yang tak faham apa itu insurans kan?Tapi Amni akan cuba sampaikan apa yang Amni faham secara mudah ye? Insurans adalah satu cara untuk memindahkan risiko dari…

Apr 17, 2017
alat UPT
SEMBANG SANTAI

Macam Mana Tahu Mengandung?

Macam Mana Tahu Mengandung? | Alhamdulillah sehingga ke hari ini.Hari ni nak share macam mana Amni tahu Amni mengandung.Hehe. Sebenarnya period Amni regular.Every month memang datang pada tarikh yang sama.Kadang-kadang sahaja lewat sehari dua macam tu.Tetapi kebetulan pada Disember tahun lalu,Amni rasa perubahan lain…

Apr 12, 2017
SEMBANG SANTAI

Cara Untuk Buat Resume Yang Lengkap

Cara Untuk Buat Resume Yang Lengkap Persedian resume yang lengkap, padat dan kelihatan profesional sangat penting untuk menunjukan anda seorang yang ada karisma dari segi hasil kerja yang anda berikan kepada mereka. Resume yang berbentuk konventional iaitu mempunyai sehingga 3-4 muka surat sudah tidak…

Apr 9, 2017