Browsing Category

KESIHATAN

kelebihan penapis air cuckoo
Cuckoo KESIHATAN TIPS

Cuckoo Penapis Air Terbaik 2018

Cuckoo Penapis Air Terbaik 2018 Assalamualaikum 💖 Sana sini duk sembang pasal Cuckoo.Jadi disebabkan Amni sendiri pengguna tegar Cuckoo,Amni nak share dengan korang serba sedikit mengenai Cuckoo.Mula-mula Amni sendiri pening berapa produk yang Cuckoo ada,tapi lepas lama-kelamaan dah baca website dia,maka terhasillah entri ni untuk…

Aug 13, 2018
cara paling cepat hilangkan parut
KECANTIKAN KESIHATAN

5 Petua Berkesan Hilangkan Parut Jerawat Dengan Selamat

5 Petua Berkesan Hilangkan Parut Jerawat Dengan Selamat Kalau dikira,dah lama sebenarnya muka Amni tak naik jerawat.Last naik jerawat masa mula-mula kahwin.Masa tu yelah hormon baru nak seimbang.Lepas dari tu memang tak naik mana dah.Kalau naik pun sebijik dua lepas tu hilang tanpa parut.…

Jul 30, 2018
cara cepat hilangkan parut chicken pox
KESIHATAN PARENTING

Cara Cepat Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox

Cara Cepat Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox Sebut pasal chicken pox,Amni sendiri sebenarnya ingat-ingat lupa Amni dah kena ke belum chicken pox ni.Kalau dah kena masa kecik Alhamdulillah.Tapi kalau belum,aii nebesnya haha.Nak-nak dah beranak satu ni.Nanti kalau Adira tak tahulah macam mana nak handle…

Jul 30, 2018
Water filter dan air purifier Cuckoo
Cuckoo KESIHATAN PARENTING

Adira,Demam Batuk Dan Cuckoo.

Assalamualaikum Malam ni sambung mengayat.eh gitu pulak.hehe.Tak ada lah saja nak tulis something yang short dan simple sahaja malam ni.Nak cerita kisah Adira demam,ekzema dan batuk selsema dan kisah pasang water filter dan air purifier Cuckoo. Adira dan Ekzema Kisah adira dengan ekzema ni…

Jul 11, 2018