Browsing Category

FESYEN

tudung satin yang senang dibentuk
FESYEN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Lama menyepi.Yes lama sangat rasa.Tapi rindu pada blog tidak terkata.Dek kesibukan kerja terbengkalai sekejap blog saya ni.Hehe.Tapi kali ni saya kembali untuk berkongsi dengan pembaca koleksi tudung satin yang paling senang dibentuk.Dahulu saya pernah berkongsi koleksi tudung…

Jan 17, 2016
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK
FESYEN

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive | Dah jam 1 pagi.Tapi mata tak boleh nak tutup lagi.Tu pasai eye bag tebal semacam.Hehehe.Tapi still nak jugak tulis cerita dalam blog.Dua tiga hari ni ramai yang mencari jubah pengantin lelaki.Memandangkan dah hujung tahun ni,ramai yang nak kahwin…

Nov 26, 2015
jubah lelaki cantik
FESYEN

Baju Untuk Raya Haji

Baju Untuk Raya Haji | Rasa macam raya haji tahun ni tak ada kehangatannya pun.Sebab nampak orang sekeliling macam tak berapa ambil kisah.Mungkin disebabkan kesibukan bekerja kot?Mungkin.Tapi bagi saya baik raya puasa ataupun raya haji,kami sekeluarga tetap menyambutnya dengan penuh meriah dan bersederhana sebab…

Sep 16, 2015
FESYEN

Jubah Lelaki Bergaya AidilAdha Dari Elrah Exclusive

Jubah Lelaki Bergaya  AidilAdha Dari Elrah Exclusive  | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya HAJI…

Sep 8, 2015
jubah elrah raya haji
FESYEN

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha | Tak sabaqnyaa….!Yes obviously memang tak sabaqqq nak jual jubah Elrah koleksi raya haji ni sebab warna untuk koleksi raya haji memang sangat lawa dan cantik habis.Dan apa yang paling penting,koleksi warna untuk AidilAdha adalah berlainan dengan koleksi raya…

Aug 30, 2015
CARA JADI AGEN ELRAH
FESYEN

Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive?

Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive? | Elrah lagi.Laa ni dekat dah nak raya haji.Kurang sebulan ja lagi,kita nak jumpa raya haji pulak dah.Tapi fenomena Elrah Exclusive maintain meletop.Kali ni kami dah buat persiapan rapi insyaAllah.Sistem pengambilan order jubah Elrah juga sudah tersusun…

Aug 24, 2015
blouse cantik wafa
FESYEN

Wafa Tops Scarffeya Jadi Buruan!

Wafa Tops Scarffeya Jadi Buruan!| Seriusly,tak tahu apa pulak kehebatan Scarffeya sampai ramai yang demam nak beli koleksi Wafa Tops dari Scarffeya ni.Sampai Whatsapp mereka tak cukup tangan staff nak melayan.Founder depa sendiri pun dah berapa kali demam sebab nak melayan order customer mereka.Keluaran…

Aug 4, 2015
FESYEN

Shawl Instant Raya ADARA

Shawl Instant Raya ADARA | Kalau semalam kita cerita pasal baju kurung raya dari ADARA.Hari ni nak kongsi mengenai instant shawl murah 2015 dari ADARA sempena nak raya ni.Dah ada koleksi baju kurung,kena la cari tudung yang mudah nak pakai tapi cantik kan?Hehehe.Seriuosly sekarang…

Jun 30, 2015
FESYEN

Baju Kurung Moden Raya ADARA

Baju Kurung Moden Raya ADARA | Hari tu saya kongsi pasal jubah.Hari ni nak kongsi pasal baju kurung moden sempena nak sambut raya tak lama lagi ni.Pejam celik dah masuk 15 Ramadhan.Kejap je kan.Masa hari pertama puasa macam lama je lagi nak raya.Dah puasa,kejap…

Jun 30, 2015
jubah raya lelaki warna merah
FESYEN

Jubah Lelaki Yang Bergaya Dari Elrah Exclusive

Jubah Lelaki Yang Bergaya Dari Elrah Exclusive | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah…

Jun 24, 2015
FESYEN

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015 | Bismillahirrahmanirrahim.Lama ni tak menulis.Nasib baik Allah masih pinjamkan nikmat untuk menulis di blog.Berkongsi cerita yang baik-baik dengan pembaca.Kurang seminggu sahaja lagi nak puasa taw.Persiapan raya dah buat ke?Hehe.Orang cakap baik buat sebelum raya persiapan raya ni.Bulan puasa nanti…

Jun 17, 2015
baju kurung moden
FESYEN

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden | Jam sekarang tepat pukul 11 malam.Tapi mata segar lagi sebab nak lepaskan kerinduan dekat blog sendiri.Dah lama puasa blog.Hari ni baru sempat nak sharing-sharing lagi dengan pembaca.Masihkah ada pembaca setiaku?Cewaah.Tak pe kalau tak ade pun,yang penting pembaca baru…

May 12, 2015
blouse perempuan cantik
FESYEN

Blouse Perempuan Yang Murah Dan Berkualiti

Blouse Perempuan Yang Murah Dan Berkualiti | Musim gaji mai dah.Mesti ramai yang tengah planning macam-macam dalam kepala kan?Sekarang jugak musim orang duk sibuk nak mencari baju raya.Hehe.Rajin benor sapa yang dah mencari baju raya semua.Saya je yang tak sempat lagi nak mencari.Tahun ni beraya…

Apr 24, 2015