KECANTIKAN

Fleuri Clear Gel Cleanser Pencuci Muka Kecilkan Pori

Apr 23, 2019
fleuri gel cleanser

Fleuri Clear Gel Cleanser Pencuci Muka Kecilkan Pori

Assalamualaikum ❤

Few days ago Amni cuba new cleanser dari Fleuri . Ni kali pertama Amni dengar brand ni since this products datang dari Japan.So Amni give it a try and see how its going.

fleuri gel cleanser

Fleuri Clear Gel Cleanser

Pencuci muka kedua dalam bentuk gel yang Amni cuba.Cleanser ni dikeluarkan hasil kolaborasi antara pakar kulit dan pakar kecantikan di Jepun.

fleuri gel cleanser
Kalau korang nak tahu pencuci muka Fleuri ni popular dekat Jepun sebab boleh keluarkan whitehead dan blackhead dari dalam pori muka dan one of best selling cleanser dekat Jepun.

Apa yang best pasal pencuci muka Fleuri ni sebab tiada bahan terlarang dalam pencuci ni iaitu:

  • ❌Oil
  • ❌Alcohol
  • ❌Preservatives
  • ❌4 Hydroxybenzoic Acid
  • ❌Phenoxyethanol
  • ❌Pigment
  • ❌Synthetic
  • ❌Petroleum based mineral
  • ❌Mineral oil
  • ❌Ultraviolet absorbent
  • ❌Antioxidants

Fleuri Gel Cleanser ni bagi Amni so far best sebab lepas cuci dia rasa bersih.Tapi kesan serta-merta tu belum ada lagi.Mungkin lain orang lain masa untuk nampak perubahan tu.Cuma bila Amni pakai,Amni perasan parut jerawat makin pudar walaupun tak hilang sepenuhnya lagi.Tone kulit pun nampak putih sikit dari kebiasaan.

Fleuri Gel Cleanser ni tak ada bau,tak ada warna dan sedikit pahit bila termasuk mulut hehe.Pakai sikit je dah cukup untuk cover satu muka.Cuma part nak bukak penutup dia tu ketat sikit.Sakit tangan haha.

Dari info yang Amni baca dekat website diorang,diorang claim Fleuri Gel Cleanser ni boleh buatkan kulit jadi:

  • ✅Whiteheads hilang
  • ✅Pori muka mengecil
  • ✅Kulit jadi lembut
  • ✅Mengurangkan blackhead
  • ✅Mengurangkan minyak pada kulit.

Dari segi harga pulak,agak pricey tapi boleh tahan lama kalau korang pandai jimat.So beli satu je boleh tahan lama sebab tak perlu guna banyak pun tiap kali nak cuci muka.

Fleuri Gel Cleanser

Bagi korang yang berminat untuk dapatkan pencuci muka gel dari Fleuri,boleh dapatkan di Fleuri Clear Gel Cleanser : http://bit.ly/2CWscOO

Thank you for reading!

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply