PARENTING

Shopping Pampers Murah di Lazada Big Baby Fair 2018

Jul 27, 2018
Shopping Pampers Murah di Lazada Big Baby Fair 2018

Fuhhh!Bagi Amni tarik nafas kejap ye.Bersilat dengan Adira nak tidurkan dia tadi.Bukan senang nak tidurkan anak kalau dia dah start gelisah.Jadi tips dia kalau nak senang,nampak je mata dia macam mamai tu,terus dodoikan ja.Tak payah nak tunggu sampai dia gelisah.Kalau tak,semua kerja tak jadi buat.Mamanya nak shopping online pun tak senang hatta guna phone je pun hehe.

Sambil duk scroll fb tadi,nampak kawan FB Amni duk update gambar dia shopping pampers anak-anak dia dekat Lazada Big Baby Fair 2018.Tergugat iman Amni.Kalau dulu bujang,gila shopping barang sendiri.Sekarang dah ada anak,gila shopping untuk anak je.Yela,nak-nak kalau pampers ni.Kena la rembat time murah.Orang cakap berbelanjalah dengan bijak kan.

Jadi sepantas kilat Amni terus pergi ke Big Baby Fair 2018 punya page.

Lazada Big Baby Fair 2018 kali ni berlangsung dari 25 Julai-29 Julai sahaja.Banyak jenama dalam dan luar negara tengah buat diskaun kaw-kaw sehingga 80% .Boleh pengsan shopping kat sini.Haha.

Tu diaaaa.Tengok la sendiri gambar di bawah.Sila tahan nafsu ye.Hehe

Tapi Amni memang suka shopping dari apps phone je taw.Malas nak bukak komputer.Senang sangat kalau shopping dari apps Lazada ni.Pilih-pilih dan bayar.Siap.

Kalau rajin sikit,tunggu FLASH SALE.Time FLASH SALE memang harga tak masuk akal taw.Haha.Amni suka grab time flash sale.Mana yang berkenan jela.Time baby fair ni memang banyak diorang berikan Vouchers, Flash Sales, Free Shipping, Hot Deals bawah RM49 dan jualan barangan secara pukal.

Banyak brand yang buat diskaun potongan untuk Big Baby Fair kali ni.Contohnya macam Huggies,Genki,MamyPoko dan Dumex.So bolehlah start pilih pampers,susu,baju baby ke atau mainan baby cepat-cepat.Sebabnya bukan selalu Lazada buat Baby Fair ni taw.

Tengok harga pampers memang banyak potongan yang diberikan.Memang berbaloi kalau korang nak buat stok banyak terus.Pampers boleh tahan lama.Jadi tak risau kalau beli banyak sekalipun.Amni dah grab brand HUGGIES untuk Adira.Buat stok terus.Tunggu barang sampai je.hehe.

Selain tu ,ada satu contest best dekat facebook  Lazada’s Big Baby Fair Facebook event! Cara dia sangat mudah.Korang klik sahaja butang ‘GOING’ dekat event baby fair ni.Lepas tu nanti ikut pusingan tertentu,diorang akan cabut nama kita.Siapa yang bertuah akan menang hadiah-hadiah yang menarik.Antaranya seperti:

1,000 “GOING” – 10% OFF Voucher (T&C apply)
3,000 “GOING” – 4X LACTOKID 3 Comfortis (6 pack)
5,000 “GOING” – 3X Sweet Heart Paris ST PALMA
12,000 “GOING” – 5X My Dear Baby Playpen

Sekarang dah melepasi pusingan 5,000 orang dah.Jadi korang pergilah ajak ramai lagi kawan-kawan korang join event baby fair by Lazada ni ye.Mana tahu rezeki nak melekat nama korang kan?Hehe

Dah pergi klik ‘GOING’ dekat sini cepat LAZADA BIG BABY FAIR 2018 (KLIK)

Cepat klik sebelum 29 Julai ye mommies!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply