Home KECANTIKAN Mekap Photoshoot Mateen Spray Tudung

Mekap Photoshoot Mateen Spray Tudung

164
0
SHARE

Mekap Photoshoot Mateen Spray Tudung | Okai artikel kali ni pasal mekap photoshoot lagi.Kali ni mekap untuk client Mateen Spray tudung pulak.Spray tudung yang wangi,selamat dan memang sedang meningkat naik dalam kalangan penggemar tudung bawal.

Mekap kali ni client request untuk mekap natural look lagi.so seperti biasa memang kegemaran Amni natural look ni.Hehe.Dua orang model yang dimekapkan oleh Amni untuk photoshoot kali ni iaitu Nadia dan Zurin.

Kedua-dua model ni tiada masalah muka cuma kulit diorang sedikit kering.Tapi itu bukan masalah bagi Amni sebab Amni gunakan pelembap Vitamin C dari Fazs Beauty.Sapu-sapu je dengan lembut,maka kulit jadi tegang dan gebu je macam baby taw.Nak apply foundation pun mudah.

mekap pengantin
Ni guna LED lighting
servis mekap natural
Ni natural lighting 

Love ke tidak dengan sentuhan mekap yang natural dari Amni?hehe.Mekap je natural,harga tak natural ye.Harga servis mekap photoshoot still sama dengan rate yang Amni bagi.

InsyaAllah korang akan berpuas hati dengan hasil mekap Amni taw.Berbaloi dengan modal yang korang laburkan untuk upah Amni di hari bahagia korang nanti.

Jadi jangan segan silu nak ambil servis mekap Amni taw.Amni akan berikan layanan yang terbaik untuk korang ye.

Like Facebook:  Makeup By Amni
Booking Makeup : wasap.my/60145121425/BlogServisMekap
Follow Instagram: www.instagram.com/nuramni12.co

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here