PARENTING

Dulu Susah Hisap Botol,Sekarang Suapkan Aje!

May 17, 2018

Dulu Susah Hisap Botol,Sekarang Suapkan Aje! | Assalamualaikum semua pembaca.Hari ni 1 Ramadhan 1439 AH dah. Puasa kali ni sangat mencabar sebab susukan Adira sepenuh masa.Tapi puasa kali ni memang Amni nak cuba habiskan sepenuhnya.Selagi boleh tahan,akanku tahan.Haha

Tapi Adira sejak umur 6 bulan dia dah boleh berdikari dah.Berdikari macam mana?Makan dah boleh suap macam-macam dah.Susu pun dah boleh suap pakai botol dah.

Amni perasaan dia dah boleh hisap botol sejak Amni cuba berikan dia minum air masak guna botol susu Hot-Tot Insulated Baby Bottle dari Pacific Baby.

Okai jom Amni cerita sikit mengenai botol susu Insulated Baby dari Pacific Baby ni.

Botol Susu Hot-Tot Insulated Pacific Baby

  • Sesuai untuk menyimpan cecair panas atau sejuk sehingga 10 jam dengan botol bayi yang terlindung ini.
  • Saiz yang besar untuk dibawa travel kemana sahaja.
  • Diperbuat daripada keluli tahan karat gred makanan berkualiti tinggi sepenuhnya dan boleh dikitar semula.
  • Puting susu kami dibuat di Jerman dengan puting anti-kolik ™ yang unik dan tidak dapat dilipat.
  • Pandangan formula yang luar biasa melalui puting kristal dan dengan skala dalaman.
  • Guna sehingga 5 tahun dengan menukar topi minum aksesori.
  • Pemadat ketat dan tahan lama keluli – tiada tumpahan dalam beg lampin!
  • Pilihan cetakan warna yang bergaya ATAU lengan silikon yang bergaya pada perak.
  • Teknologi meterai leher yang unik menghalang pembentukan residu debu keluli.
  • 98% pengurangan pendedahan cecair kepada plastik.
  • Leher lebar standard serasi dengan banyak puting leher lebar lain.
  • Sepadan sepenuhnya dengan semua standard keselamatan FDA dan Kesatuan Eropah.
  • Steam atau UV sterilizer, mesin pencuci pinggan selamat (rak atas).
  • JANGAN panaskan botol ini menggunakan Microwave.

Botol Bayi Bertebat Panas Hot-Tot ™ boleh memastikan cecair anda hangat atau sejuk sehingga 10 jam dan merupakan pilihan utama bagi ibu di seluruh dunia yang tidak mahu menggunakan plastik berasaskan petroleum ketika memberi makan bayi mereka.

The Hot-Tot ™ boleh digunakan pada kapal terbang, gerai dan untuk makan malam di sebelah malam. Sesuai dengankanak-kanak  hingga 5 tahun dengan menggunakan aksesori minum aksesori Pacific Baby ™ dan dilengkapi dengan nipis anti-kolik ™ dan non-lipat yang unik yang dihasilkan di Jerman.

Ada 3 jenis aksesori untuk botol ni taw.

Botol bayi terlindung Hot-Tot ™ menawarkan pengurangan sebanyak 98% dalam pendedahan plastik berbanding dengan botol plastik, dan pandangan luar biasa ke tahap formula melalui asas puting yang sangat jelas. Ini adalah tambahan yang sangat berguna untuk mana-mana beg lampin untuk ibu-ibu yang sedang dalam perjalanan!

Sebab Wajib Pilih Insulated Bottle Dari Pacific Baby

  1. Bebas BPA
  2. 1 tahun warranti
  3. Mesra alam semulajadi
  4. Rekabentuk yang menarik dan bergaya
  5. Tahap keselamatan yang telah diuji.

Nampak tak dia punya taksub nak minum dari botol tu hehe

Marah kalau lambat bukak taw

Jadi bagi mommies yang berminat untuk beli botol susu ni,terus ke laman web Luvable Friends Malaysia ye!

🐰FB : Lvf Wholesaler | Luvable Friends Malaysia
🐰
Web : www.luvablefriends.com.my
🐰Tel : +6017 968 2280
🐰Instagram: www.instagram.com/luvablefriends_wholesaler

#Luvablefriends #AdiraBabyStuff

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply ina Jul 2, 2018 at 7:17 AM

    menariknyaa. mudah betul la penggunaan dia. memamg nak cari juga satu macam ni

  • Reply Perasaan Bila Tahu Adira Ada Ekzema - Dunia Farisya Sep 19, 2018 at 5:34 PM

    […] mulanya Amni ingatkan ruam susu.Mengadu dekat ummi Amni.Dan ummi cakap kena kerap lap mulut dan pipi dia tiap kali sudah […]

  • Leave a Reply