Home SEMBANG SANTAI Mini Giveaway For Top Commentator !

Mini Giveaway For Top Commentator !

63
0
SHARE

Mini Giveaway For Top Commentator ! | Assalamualaikum semua pembaca setia blog Amni even korang silent reader je kan.Hehe.Setelah bertahun Amni tak buat giveaway,so ini kalilah Amni akan anjurkan giveaway untuk mereka yang tegar mengomen di blog Amni !

Jadi untuk mereka yang selama ni jadi silent reader sahaja,inilah masanya untuk korang tonjolkan pendapat dan komen korang di blog Amni.

Syarat-syarat penyertaan sangat mudah!

  1. Komen mana-mana artikel di blog Amni sekurang-kurangnya 15 patah perkataan.Lagi banyak artikel yang korang komen,lagi tinggi peluang nak menang!
  2. WAJIB Share dan Tulis mengenai giveaway ini di blog anda sekiranya anda seorang blogger.Pastikan gambar kontest di atas di masukkan bersama!
  3. Follow instagram dan twitter amni (tak wajib tapi digalakkan!) *EXTRA MARKS*
  4. Komen link penyertaan (rujuk no.2) di ruangan komen artikel ini ye.

HADIAH BAGI TOP COMMENTATORS!

1st Place: CASH RM50
2nd Place: CASH RM30
3rd Place: CASH RM20

Itu sahaja sayang-sayang sekalian!

Dan siapa yang komen paling banyak,korang boleh lihat di sebelah kanan sidebar blog Amni TOP COMMENTATORS widget.

So kat situ korang boleh bertanding sesama korang ye.

Jangan lupa ajak kawan-kawan korang yang tak ada blog pun join sama ye!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here