Home KECANTIKAN ALHA ALFA Foundation Instant Flawless Dan Glowing

ALHA ALFA Foundation Instant Flawless Dan Glowing

150
0
SHARE

ALHAALFA Royal Propolis Foundation Instant Flawless Dan Glowing | Hari ni nak perkenalkan kepada semua pembaca produk keluaran ALHA ALFA COSMETICS yang meletop iaitu ALHA ALFA Royal Propolis Foundation .InsyaAllah banyak manfaat bakal diperolehi khususnya buat kaum Hawa di luar sana.

Foundation Instant Flawless Dan Glowing Pertama!

ALHA ALFA Royal Propolis Foundation merupakan foundation instant flawless dan glowing pertama di Malaysia.

Foundation Instant (segera) yang membuatkan kulit muka anda kelihatan flawless dan glowing sekelip mata tanpa dipinta.

Foundation ini mempunyai 3 kod iaitu Auri (Light) ,Fervi (Medium) dan Mori (Dark).Kalau kulit melayu kita,sesuai kod fervi taw.

Saya nak cerita secara pendek dan mudah taw.Tak suka buat karangan panjang-panjang sebab saya tahu korang mesti nak tahu kelebihan produk ni cepat-cepat kan?Hehe.Ok jom baca!

Kelebihan Foundation ALHA ALFA ROYAL PROPOLIS

  • Full Coverage!
  • Menjadikan kulit muka flawless sekelip mata!
  • Menjadikan kulit muka ‘glowing’ tanpa dipinta
  • ”Jalan mudah”untuk makeup dengan cepat!
  • Tidak berminyak
  • Tahan selama 12 jam !
  • Tidak bercapuk
  • Tidak merekah
  • Senang di pakai
  • Menutup parut jerawat,jeragat serta tanda lahir
  • Memutihkan kulit muka dengan kandungan Vitamin C
  • Menutup lingkaran hitam bawah mata
  • Merawat jerawat,jeragat dan lingkaran gelap bawah mata
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Mudah dicuci
  • Boleh dibawa solat
  • Melembapkan kulit wajah
  • Merawat kulit kusam
  • Senang di pakai
  • Kualiti Antarabangsa pada harga mampu milik !
  • Satu botol tahan 2 bulan bergantung kekerapan penggunaan.

Testimoni ALHA ALFA Royal Propolis Foundation

Semua testimoni yang ada ni semua testimoni IKHLAS customer ALHA ALFA.Serius memang produk ALHA ALFA semuanya terbaik.Nanti Amni share pasal Glowing Blusher Cushion Alha dan Matte Lipstick Alha pulak taw.

Harga Foundation ALHA ALFA

Eh eh eh lupa nak bagitahu harga pulak.Haaa.

RM 49.90 SAHAJA

Jadi bagi kakak yang tak sabar nak cuba tu,cepat-cepat Whatsapp atau PM team @beauty.byadira.Saban hari memang tak terlayan mesej di fanpage dari customer yang nak cuba.

Dah tak nak sembang lebih lagi.Whatsapp nombor dekat bawah taw?

TAIP ‘AA BLOG’
KE

014-5121425 (KLIK)

 

Details lanjut:
INSTAGRAM: @beauty.byadira

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here